jan 14, 2021
9 Views
0 0

Egy autót megrongálva követelték a fizetésüket a dühös kiskunfélegyházi munkások – A rendőrök állították le őket

Written by

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség öt munkavállaló és egy munkaadó ellen indított eljárást. A rendelkezésre álló információk szerint a vádlottak felmondásuk után úgy gondolták, nem kapták meg a munkájukért járó teljes fizetést, ezért fenyegetőzve és indulatosan követelték a nekik járó munkabért.

(A legfrissebb hírek itt)

Az öt férfi szóváltásba keveredett a telephelyen dolgozó egyik irodai alkalmazottal. A vádlottak folyamatosan sértegették a férfit, majd brutálisan megrongálták a sértett autóját, ám ezek után sem fizették ki őket. A vita közben a korábbi munkaadó is megérkezett a helyszínre, aki szóváltásba a többiekkel. A munkások és munkáltatójuk a heves vita közepette folyamatosan szidalmazták egymást, majd a volt munkáltató combon rúgta az egyik szidalmazó férfit. A verekedést végül a rendőrség szakította meg, amely a telephelyre érkezve azonnal intézkedett a vádlottakkal szemben – írja a 24.hu.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért az öt munkásra és volt munkáltatójukra.

(Ez is érdekelheti: Ököllel verték, majd rugdosták és fegyverrel fenyegették társukat szilveszter este Sopronban: bilincsben vitték el a támadókat a zsaruk – videó)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Vágyak vs. valóság: 5 kérdés, amit gondoljunk át lakásvásárlás előtt (x)
A szorgalom itt megtérül – Építsük karrierünket a GE-nél! (x)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/munkasok-fizetest-koveteltek-munkaltato-vademeles-verekedes/hq7btxz

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?