ápr 27, 2021
10 Views
0 0

Egy 21 centiméteres pengéjű késsel többször megszúrta feleségét

Written by

Egy 21 centiméteres pengéjű késsel többször megszúrta feleségét

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte a feleségét Zuglóban szombaton – tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék kedden az MTI-t.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi április 24-én egy 21 centiméteres pengéjű késsel testszerte többször megszúrta, megvágta a vele egy gépkocsiban tartózkodó feleségét, aki emiatt a helyszínen életét vesztette.

Az autóban volt a tettes és az áldozat közös kiskorú gyermeke is. A férfi cselekménye különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, valamint kiskorú veszélyeztetésének megállapítására is alkalmas lehet – írták.

A megalapozott gyanút többek között rendőri jelentések, szemlejegyzőkönyvek, tanúvallomások és kamerafelvételekről készült jelentések támasztják alá – közölték. Az ügyészség szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás befolyásolásának veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását.

A Budai Központi Kerületi Bíróság megállapította, hogy a külföldi állampolgárságú terhelt 2016 óta tanult Magyarországon. Kilenc hónapja éltek külön a feleségével, a cselekmény elkövetésekor már válófélben voltak. A gyanúsított tagadta a gyilkosságot, de a cselekmény elkövetésekor viselt ruhadarabjait még a rendőrség kiérkezése előtt egy szemetesbe rejtette.

A bíróság egy hónapra, május 27-éig elrendelte az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását. A végzés végleges.

atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210427-egy-21-centimeteres-pengeju-kessel-tobbszor-megszurta-feleseget

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?