ápr 7, 2021
8 Views
0 0

Edgar Ramirez csatlakozott a Borderlands-filmhez

Written by

A Borderlands című videójáték-sorozat Cate Blanchett főszereplésével készülő filmadaptációjának stábja lassan, de biztosan egyre több színésszel bővül, továbbá a sztorira is fény derült.

A Deadline írásából derült ki, hogy Edgar Ramirez (Carlos, Holtpont, A lány a vonaton) is beszáll a Gearbox rendkívül népszerű, cel-shaded grafikát használó, belső nézetes lövöldözős játéksorozatának megfilmesítésébe. A mozit a Lionsgate segít forgalmazni, és Ramirez Atlas karakterét fogja eljátszani. 

Cate Blanchett és csapata 

A filmben Lilith (Cate Blanchett), egy rejtélyes múltú, hírhedt törvényenkívüli visszatér a szülőbolygójára, Pandorára, hogy Atlasnak, a világ egyik legbefolyásosabb emberének lányát megtalálja, miután annak nyoma veszett. Lilith (a játékokhoz hasonlóan) ehhez egy szokatlan csapatot alakít a következő karakterek részvételével: Roland (Kevin Hart) egy exzsoldos, aki bosszúra szomjazik egy régi sérelem miatt, Tiny Tina (Ariana Greenblatt), aki egy tüzes, lobbanékony női karakter, Krieg (Florian Munteanu), aki Tina izmos, szűkszavú őrzője, Tannis (Jamie-Lee Curtis), egy őrült tudós, illetve Claptrap (Jack Black adja a hangját), egy fura robot, aki mindenkinek folyton vagy beszól, vagy szarkasztikus megjegyzéseket tesz. Talán ebből is látható, hogy a film (szintén a játék hangulatát idézve) nem veszi majd túlzottan komolyan saját magát.

Ezek a szokatlan hősök földön kívüli szörnyek és veszélyes banditák ellen küzdenek, hogy megtalálják és megvédjék az említett elveszett leányzót, akinek talán ott van a birtokában a kulcs „az elképzelhetetlen hatalomhoz”. Az univerzum sorsa ezen a csapaton múlhat, de közben gyakran egymás torkának is esnek majd. 

A Borderlands jelenleg a Take 2 egyik legjobban fogyó videójátékos franchise-a, a Borderlands 3 például a cég történetének az első öt nap alatt legjobban eladott játéka volt: csak ez idő alatt ötmillió példány talált gazdára belőle.

A filmet a horrorfilmjeiről ismert Eli Roth rendezi, aki külön örült neki, hogy az Oscar-díjas Cate Blanchett-tel dolgozhatott, hiszen ez a műfaj újnak számít az ötödik X-et már betöltött ausztrál színésznő számára.

Atlas a Deadline cikke szerint vonzó, karizmatikus, intelligens, de egyben fenyegető, veszélyes karakter lesz – mindezt Ramireznek éreztetnie kell majd az alakításával. Roth egyébként már régóta kedveli Ramirez munkásságát, és most „szórakoztató, őrült, ám eddig tőle szokatlan alakítást” vár el. (A játékokban „Atlasnak” egyébként egy fegyvergyártó megakorporációt hívnak, Ramirez valószínűleg a cég fejét alakítja.)

A Borderlands 3 trailerét lent nézheti meg – valami hasonló hangulat várható a filmben is. 

[embedded content]

index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/07/edgar-ramirez-csatlakozott-a-borderlands-filmhez/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben · Tech
banner

Vélemény, hozzászólás?