ápr 29, 2021
7 Views
0 0

Ebben a fiúban kilenc év után érett meg az elhatározás, hogy levágatja a haját

Written by

Galda Levente Eredő című dala rendesen megosztotta a magyar közönséget. Volt, akinek nagyon tetszett, de olyan is, aki durva kritikákat fogalmazott meg A Dal 2021 versenyzőjének első szerzeménye kapcsán. Bárhogyan is, az énekesnek sikerült a műsorral valóra váltania az egyik álmát. 

Származása okán Levente, aki nem mellesleg a Szlovák Intézet munkatársa, egyfajta kultúrmissziót folytat Magyarország és Szlovákia között, és úgy tűnik, a szlovákoknak bejött az Eredő című nóta. 

A Bors azt írja, Levente meghívást kapott a leghallgatottabb szlovák rádió- és tévéműsorba is, így mostanra az egész ország megismerte. Mióta a stúdióban elénekelte az Eredőt, a közönség követeli a dal szlovák fordítását. 

Ha létezik Magyarországon az amerikai álom, akkor Budapest az én Hollywoodom! Pilisszentkeresztről elindultam a fővárosba, zsebemben az első megírt dalommal, és ez indított el az úton, ami ha kicsiben is, de nemzetközi sikert hozott

– értékelte teljesítményét az énekes, aki abban bízik, hogy ezzel tovább építheti a két kárpát-medencei nemzet közötti kulturális hidat.

Íme az Eredő:

[embedded content]

.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/29/ebben-a-fiuban-kilenc-ev-utan-erett-meg-az-elhatarozas-hogy-levagatja-a-hajat/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?