jún 9, 2021
7 Views
0 0

Eb-2021: Így vehetik át a karszalagokat a szurkolók a budapesti meccsek előtt

Written by

Többek között szóba került, hogy miért kell a szurkolóknak karszalagot viselniük a mérkőzések alatt, valamint az is, hogy a drukkerek miképp juthatnak hozzá.

(Az összes hír az Eb-ről itt)

Mi az oka, hogy a szurkolóknak karszalagot kell viselniük az Európa-bajnokság budapesti mérkőzésein?

A járványhelyzet miatt a futballmérkőzések előtt a védettségi igazolványok meglétét ellenőrizni kell. Egyedül Magyarországon rendeznek telt házas összecsapásokat az Eb-n. Annak érdekében, hogy a védettség igazolása zökkenőmentes legyen, a szurkolóknak karszalagot kell viselniük. Számukra több helyszínen és több időpontban zajlik a szalagok átadása. Az átvételi pontok már a találkozók előtti napon teljes kapacitással működnek.

Hol juthatnak hozzá a drukkerek a szalagokhoz?

Három könnyen megközelíthető helyszínen, a Groupama Arénanál, a Dózsa György úton és Papp László Budapest Sportarénánál. Összesen száz átvételi pultot nyitnak meg a szervezők a mérkőzéseket megelőző napon és a meccsek napján. A cél, hogy mindenki a lehető leggyorsabban hozzájusson a szalagjához. Az átvételi pontok minden helyszínen kora reggeltől estig lesznek nyitva.

Hol lehet értesülni az aktuális fejleményekről?

Az MLSZ kommunikációs csatornáin folyamatosan tájékoztatjuk a drukkereket arról, melyik átvételi pontokon a legrövidebb a várakozási idő, melyik helyszíneket érdemes felkeresni a minél gyorsabb átvétel érdekében.

(Ez is érdekelheti: Megvan az Eb 2021 új magyar indulója: Gundel Takács Gábor is szerepel benne – videó)

www.blikk.hu/sport/eb-2021/sipos-jeno-foci-eb-blikk-karszalag-foci-eb/181ybv8

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?