jún 11, 2021
12 Views
0 0

Drogültetvényt találtak a rendőrök Röszkén

Written by

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szerb férfival és annak szerb-magyar kettős állampolgárságú fiával szemben – írja a rendőrség.

A rendőrök 2021. június 7-én 6 órakor összehangolt akciót tartottak a gyanúsítottak röszkei tartózkodási helyén, ahol egy professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak.

A nyomozók lefoglaltak 863 tő, különböző fejlettségű kannabisz növényt, valamint a szaporításhoz, palántaneveléshez szükséges eszközöket, köztük ventilátorokat, speciális lámpákat, öntöző- és növényápoló szereket, illetve szerszámokat. Az ültetvényben lévő növényekről leszüretelhető kábítószer mennyisége többszörösen meghaladja a saját felhasználás kereteit.

A KR NNI nyomozói vagyonvisszaszerzés keretében több mint 20 millió forint értékben gépkocsikat, nagy értékű karórákat és készpénzt foglaltak le a legális jövedelemmel nem rendelkező férfiaktól. Mindkettőjüket őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatásukat.

24.hu/kozelet/2021/06/11/drogultetvenyt-talaltak-a-rendorok-roszken/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?