ápr 12, 2021
217 Views
0 0

Drámai végjáték: Gróf orra eltört a Loki meccsén

Written by

9 perce

A DVSC kapusa, Gróf Dávid az ápolása után 11-est akart védeni

A DVSC kapusa, Gróf Dávid az ápolása után 11-est akart védeni

Debrecen — Drámai végjátékot hozott a labdarúgó NB II-ben a feljutásért küzdő Debrecen hazai bajnokija a Nyíregyháza ellen (1-1), amelynek hosszabbításában Gróf Dávid (31) kapus törött orral próbálta hárítani a vendégek tizenegyesét.

A debreceni játékos együttese 1-0-s vezetésénél Farkas Auréllal (27) ütközött a 16-oson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, bár a kapus járt rosszabbul. Az ápolás ellenére visszaállt a gólvonalra, de a tizenegyest nem tudta hárítani.

(A legfrissebb hírek itt)

Az első hírek arról szóltak, hogy Gróf a meccs után az öltözőben rosszul lett, s agyrázkódást állapítottak meg nála a kórházban, ő maga viszont orrcsonttörésről számolt be.

A vasárnapihoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz. A pletykákkal ellentétben nem veszítettem el az emlékezetem, de az orrcsontom eltört, viszont jó hír, hogy nem mozdult el a helyéről. Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események. Megmondom őszintén, meglepett és csak az ápolás után tudatosult bennem, hogy sárgát kaptam és büntetőhöz jutott a Nyíregyháza – mondta a klub honlapjának Gróf.

Hozzátette, sokkal jobban fáj a sérülésénél, hogy csapata elvesztette az elsőségét a tabellán; a DVSC botlását kihasználva ugyanis a Vasas élre ugrott az NB II-ben.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
Minden, amit a férfiak legfontosabb szervéről tudni lehet (x)
sérülés Foci magyar foci eltörte az orrát Loki Gróf Dávid

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/grof-david-orra-eltort-loki-meccsen/6d0gg17

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?