márc 29, 2021
11 Views
0 0

Dr. Zimány Linda 35 éves lett

Written by

Már húsz éve követhetjük nyomon az életét.

Soknak tűnhet, de már két évtizede annak, hogy a magyar Britney Spearsként megismerte az ország az azóta doktorrá váló Zimány Lindát. A hasonmás szerep után modellkedés következett, 2008-ban a Playboyban is megmutatta magát, aztán 2013-ban megnyerte Las Vegasban a Tropic Beauty versenyét.

A jogi diplomáját 2014-ben szerezte meg, ami után ügyvédbojtárként dolgozott. Dr. Zimány Linda korábban azt nyilatkozta, hogy az ideje nagy részét az irodai munka tölti ki, annak ellenére, hogy a közösségi oldaláról teljesen más kép jön le. Meztelenkedést például már biztosan nem is vállalna, mert nem szeretné, ha kizárnák az ügyvédi kamarából. Ezt akkor mondta el, amikor Varga Viktor élő adásban kérte fel, hogy szerepeljen a videóklipjében.

Zimány magánéletéről mostanában nem sok mindent lehet tudni. Ő egyelőre azt kommunikálja, hogy egyedülálló és nehezen talál magának megfelelő párt. Kefir, Dzsudzsák Balázs és Kedves Ferenc után pedig az amerikai férfiak között is keresgél, mert szerinte erkölcsösebbek.

Ami biztos, hogy Zimány Linda ma, azaz március 29-én 35 éves lett, amiről ő már a hétvégén posztolt. A születésnapi megjelenését pedig egy fodrász és egy sminkes is megtámogatta. Ez lett az eredmény:

24.hu/elet-stilus/2021/03/29/dr-zimany-linda-35-eves-szuletesnap/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?