máj 7, 2021
15 Views
0 0

Döntés született: Gulácsi 2025-ig az RB Leipzignél marad

Written by

Az újság a pénteki számában közölte: az új szerződés értelmében a játékos további két évvel, 2025 nyaráig kötelezi el magát. Hozzátették: az eddigi szerződéssel ellentétben az új kontraktus már nem tartalmaz konkrét kivásárlási záradékot.

(A legfrissebb hírek itt)

A Salzburgtól 2015 nyarán szerződtetett labdarúgóval kapcsolatban a Bild emlékeztetett arra, hogy a rákövetkező évtől már Gulácsi számított az első számú kapusnak, és eddig 222 meccsen állt a háló előtt a német és nemzetközi mércével is meghatározó tényezővé váló Leipzigben.

A bajnoki hajrá mellett a magyar válogatottal a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra is készülő kapus után – a lap korábbi információja alapján – a közelmúltban a Borussia Dortmund érdeklődött intenzíven. Az angol sajtó eközben a Tottenham Hotspur érdeklődéséről is írt.

(Ez is érdekelheti: „Nem is szeretnék többet beszélni erről” – Marco Rossi megszólalt Gulácsi szivárvány családos posztjával kapcsolatban)

A Bild akkor kiemelte, hogy Gulácsi idén a szerződésében eddig szereplő kivásárlási összeg, 13 millió euró (4,7 milliárd forint) fejében távozhatott volna.

A szakemberek által is a Bundesliga egyik legjobb, legmegbízhatóbb kapusának tartott Gulácsi csütörtökön ünnepelte 31. születésnapját.

(MTI)

www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/gulacsi-leipzig-bundesliga-foci/kttb0m3

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?