máj 31, 2021
1 Views
0 0

Dömötör Csaba: Még mindig Gyurcsány diktál a baloldalon

Written by

Ahogy Dömötör Csaba fogalmazott, nem az a baj, ha valaki nem beszél nyelveket, az a baj, ha valaki azt mondja, hogy beszél és végül lebukik, hogy mégsem. 

Ez simlisség és egy miniszterelnök-jelöltnél nem fér bele.

Dömötör Csaba hozzátette: a baloldal semmit sem változott, hiszen újságírókat, politikusokat fenyeget és ezt csinálnák akkor is, ha hatalomra kerülnének.

Látva ezt a végtelen érdeklődést, amelyet kormánypárti képviselők személyem iránt mutatnak, gondoltam kielégítem Önöket száz százalékban, nemcsak 99-ben – így kezdte napirend előtti felszólalását Gyurcsány Ferenc, majd azt hangoztatta, hogy „a kormányfő rádióüzenetben fogalmazza meg, hogy velem akar megküzdeni”, de ehelyett „gyáván megfutamodik.” – Minden, amit kormánynak látunk, valójában nem kormány, hanem az ellenzék ellenzéke – fejtette ki a DK-vezér. – Mi lenne ha kormányoznának? Kétségtelen, nehezebb, mint sületlenségeket összehordani, bántó dolgok sokaságát vagy elemzésnek álcázott vádakat megfogalmazni – elmélkedett Gyurcsány, aki szerint a Fidesznek „a néppel, a nemzettel megbeszélve, közös döntésekre alapozva” kellett volna kormányoznia. – Önök arról beszélnek, hogy a ficsúrjelző sérti-e az Önök méltóságát. Hölgyeim és uraim, ez nagyon lent van! – harsogta a baloldal vezetője, megjegyezve: „ha ellenzékbe akarnak lenni, lesznek is, teljesül a vágyuk.”

Gyurcsány Ferenc arról elmélkedett, hogy „a kormány valójában az ellenzék ellenzéke”. Fotó: MTI/Kovács Tamás

– Az elmúlt napokat nézve nem kizárt, hogy száz százalékban Gyurcsányt jelenti a baloldal, nemcsak 99-ben

– válaszolta Dömötör Csaba államtitkár, aki felsorolta a kormány intézkedéseit a járvány alatt: többek között a fiatalok szja-mentességét, a 13. havi nyugdíj visszaadását, a hitelmoratóriumot és a bérkiegészítéseket említve meg.

– Világos volt mindenki számára, hogy a DK a fő szervezőereje a baloldalnak és ön adja az ütemet. Ennek ellenére megpróbálták ezt letagadni

– mondta Dömötör Csaba, Az, hogy tizenöt évvel az őszödi beszéd után még mindig ön a fő ember a baloldalon, azt jelenti, hogy semmilyen morális, és politikai következménye nem volt a hazugságbeszédnek, sem a rendőrattaknak és annak sem, ami utána következett – jelentette ki az államtitkár, aki jelezte, a baloldal ugyanúgy fenyeget, mint 2010 előtt – ha kell, újságírókat, ha kell, politikusokat.

– Önök az oltások ellen kampányoltak, az ön neve az az első az oltásellenes nyilatkozatban

– mutatott rá az államtitkár, hozzátéve: Gyurcsány az őszödi beszéd alatt ugyanilyen könnyedén hazudott, „az volt nagyon lent.”

Hír TV

hirtv.hu/ahirtvhirei/interpellaciok-hangzanak-el-a-hazban-2522518?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?