jún 11, 2021
2 Views
0 0

Dobrev Klára után Karácsony Gergely is többkulcsos adóról beszél

Written by

199 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, elhunyt 8 beteg.
Jelenleg 442 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 51-en vannak lélegeztetőgépen.
5 324 996 a beoltottak száma, 4 157 681-en már a második dózist is megkapták.
A válság idején a legnagyobb terhet a családok vitték a vállukon, ezért igazságos a nekik visszatérítendő adó – erről beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádióban.
Az egyre erősödő migráció is téma lesz a hamarosan induló gazdasági konzultációban – tette hozzá a miniszterelnök.
A magyar emberek többsége egyetért az élet újraindításával kapcsolatos kormányzati intézkedésekkel – derül ki a Kopp Mária Intézet felméréséből.
Törlik a nyilvántartásból annak a védettségi igazolványát, aki nem oltatta be magát a koronavírus elleni oltás második adagjával – jelentette be a miniszterelnök a Kormányinfón.
Oktatnia és publikálnia is kellett volna angolul Karácsony Gergelynek – erősítette meg a Budapesti Corvinus Egyetem a Magyar Nemzetnek.
Magyarország az egyetlen ország az EU-ban, ahol több vakcina áll rendelkezésre, mint ahányan oltásra jelentkeztek – mondta Orbán Viktor.
A kormány döntött arról, hogy engedélyezi a 12 és 16 év közöttiek koronavírus elleni oltását.
Tíznapos rendkívüli fizetett szabadságot kap mindenki, aki részt vett a járvány elleni védekezésben – jelentette be a kormányfő.
A Nagycsaládosok Országos Egyesülete támogatja az ország újraindulását segítő, szerdán bejelentett lépéseket, mert azok mindegyike a családok további támogatására épül, miközben minden korábbi támogatás, kedvezmény is megmarad.
Szijjártó Péter: Egészségügyi és gazdasági szempontból is Magyarország adta a legsikeresebb választ a világjárványra.
Fél évvel meghosszabbodik a táppénzjogosultsága azoknak, akik a járvány miatt nem kaphatták meg a gyógyulásukhoz szükséges kezelést – Emmi.
Már Ukrajnába is szabadon lehet utazni a magyar védettségi igazolvánnyal.
A sportolóktól nem azt várjuk, hogy térdeljenek, hanem hogy küzdjenek – jelentette ki Orbán Viktor a kormányinfón.
A kormány a jövőben is igyekszik fejlesztési forrásokat biztosítani a mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára, a következő európai uniós pénzügyi ciklusban is kiemelkedően kezelik e cégek támogatását – mondta Rákossy Balázs államtitkár.
A kormány mindent megtesz a magyar közúti fuvarozói ágazat megvédéséért – ITM.
Jövőre átlépi a Magyar Honvédség költségvetése az ezermilliárd forintot – közölte Benkő Tibor honvédelmi miniszter.
100 millió adag koronavírus-oltást adományoz Nagy-Britannia a rászoruló országoknak a következő egy évben.
Ma kezdődik a G7-csúcs az Egyesült Államok, Japán, Kanada, Németország, Franciaország és Olaszország részvételével Nagy-Britanniában.
A koronavírus-járvány újabb hulláma várható ősszel, és súlyossága csak attól függ, addig hányan oltatják be magukat, és a vírus mely variánsa erősödik fel – WHO.
Az Európai Parlament a koronavírus elleni oltás felgyorsítása, illetve a nagyarányú globális oltottság eléréséhez a vonatkozó szabadalmak feloldását javasolta.
Horvátországban és Szlovéniában is stagnál a járvány, előbbiben az átoltottságtól, utóbbiban a kéthetes fertőzésgyakoriságtól és a pozitív tesztek arányától teszik függővé a további nyitást.
Bevezetik Németországban a digitális védettségi igazolást, amellyel az Európai Unió teljes területén tanúsítható a védettség.
A nyolc évtizede aláírt hasonló dokumentum mintájára új Atlanti Chartáról állapodott meg Boris Johnson brit miniszterelnök és Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke.
Több mint ötmillió EU-állampolgár kapott brit letelepedési engedélyt – közölte a brit belügyminisztérium.
Katonai járművek közlekedése miatt lassulhat a forgalom pénteken és szombaton az ország több pontján, a Defender Europe 21 nemzetközi gyakorlatsorozat végeztével – tájékoztatott a Honvédelmi Minisztérium.
Ma kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság.
A magyar válogatott június 15-én a portugálokkal, 19-én a franciákkal lép pályára.
A focirajongók a Városligeti Műjégpályánál kivetítőn nézhetik a mérkőzéseket.
Az Európa-bajnokság ideje alatt a fővárosi tömegközlekedésben is változások lesznek, részletek: BKK.hu.
Sportegyesületek és sportvállalkozások 350 millió forintnyi támogatásra pályázhatnak a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program keretében.
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián bronzérmet nyert a budapesti Papp László Sportarénában zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.

hirtv.hu/ahirtvhirei/dobrev-klara-utan-karacsony-gergely-is-tobbkulcsos-adorol-beszel-2523112?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?