máj 5, 2021
24 Views
0 0

Dobrev Klára ismét nagyot lódított

Written by

Dobrev Klára ismét nagyot lódított

Dobrev Klára a szerdán közzétett bejegyzésében azt állította, hogy miután vasárnap bejelentette, hogy ő lesz a DK miniszterelnök-jelöltje, nyomban nyomozás indított ellene az ügyészség. A Legfőbb Ügyészség közleményéből azonban kiderül, hogy Gyurcsányné állítása nyomokban sem tartalmaz igazságot.

A közleményben felidézték, hogy Dobrev Klára azt állította, hogy a vasárnapi bejelentése óta arról tájékoztatta Polt Péter legfőbb ügyész Budai Gyula országgyűlési képviselőt, hogy nyomoznak Dobrev Klára ellen. Mindez egyetlen pontjában sem felel meg a valóságnak.  Ezzel szemben a tény az, hogy a kérdéses ügyben Budai Gyula országgyűlési képviselő 2021. február 8-án kelt írásbeli kérdését – a törvényes kötelezettségének megfelelően – február 24-én válaszolta meg Polt Péter legfőbb ügyész.

Az eljárások ismeretlen tettes ellen folynak

Amint az a februári válaszból kiderül, a BRFK már 2018. október 16-ától nyomoz, amit összevontak Budai Gyula később tett feljelentésével. Budai feljelentésének a tartozás fedezete elvonásának bűntettére vonatkozó részében a BRFK 2021. február 17-én külön nyomozást rendelt el. Az eljárások ismeretlen tettes ellen folynak, gyanúsított kihallgatására egyik ügyben sem került sor – derül ki a Legfőbb Ügyészség közleményéből.

Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} #wpdevar_comment_4 iframe{max-height: 100% !important;}
pestisracok.hu/dobrev-klara-ismet-nagyot-loditott/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?