máj 28, 2021
9 Views
0 0

Dobrády Ákos: "A világért sem hagynám ki a fiam születésének katartikus pillanatát"

Written by

Elsőrendű feladatának tartja, hogy támogassa a párját, ezért bent lesz a szülőszobán Dobrády Ákos. Mint azt a Blikk is megírta, a TNT együttes frontembere március végén újságolta el az örömhírt, miszerint szülői örömök elé néz. Szerelme, Niki egy kisfiút hord a szíve alatt, akit már nagyon várnak, a csöppség június elején érkezik. Dobrády elárulta, arra vágyik, ha a gyermeke összetartó családban nőjön fel, de nem biztos, hogy mindent ugyanúgy csinál majd, mint a szülei, hiszen vannak elképzelései arról, hogyan készítse fel a kisfiát az életre.

(A legfrissebb hírek itt)

Nem titok, hogy apás szülésre készülnek.

– Nagyon motivált a döntésben sok ismerősőm tanácsa, beszámolója, hogy ez egy felejthetetlen élmény. Csak pozitív történeteket hallottam, így a világért sem hagynám ki a fiam születésének katartikus pillanatát – jelentette ki az AcNewsnak Dobrády Ákos, aki a kisfia nevéről azonban csak sejtelmesen fogalmazott, de elárulta, nagy dilemmát okozott kiválasztani azt.

– Megvan a név, de ezt nem árulom el. Nagyon sokáig, hosszú hónapokig nem jutottunk dűlőre, de olyan szinten, hogy nekem volt 5 nevem, amit bedobtam, majd a kedvesem kategorikusan elzárkózott mindegyiktől és viszont ugyanez. Bevallom, bajban voltam, nézegettem a naptárban a fiúneveket, és nem igazán találtam olyat, amire azt tudtam mondani, hogy na, ez tetszik, ezt felvetem Nikinek is. Egy idő után már úgy voltunk vele, hogy pihentessük egy ideig a névválasztást, mert csak fejtörést okoz, végül teljesen váratlanul szembejött egy név, amire mindketten rábólintottunk. Mondanom sem kell, nagy volt a boldogság, hogy ezt is kipipáltuk – magyarázta Dobrády, aki két keresztneved ad majd a csöppségnek, az egyiket a kedvenc írója után.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/dobrady-akos-baba-szuletese-apasag-apas-szules/1r3lebq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?