máj 26, 2021
6 Views
0 0

Döbbenetes kegyetlenséggel verte agyon kétéves nevelt fiát egy pesterzsébeti férfi

Written by

Döbbenetes kegyetlenséggel verte agyon kétéves nevelt fiát egy pesterzsébeti férfi

Tizennyolc év fegyházra, és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte Fővárosi Törvényszék azt a tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolt pesterzsébeti férfit, aki 2018 januárjában gyakorlatilag agyonverte a kétéves nevelt kisfiát.

T. István Gábor élettársi kapcsolatban élt a párjával, Hajnalkával, akinek volt egy kétéves kisfia. A férfi rendszeresen rácsapott a kisfiú fenekére, ellökte magától, vagy éppen behajította a kiságyba, hogy fegyelmezze – írja a 24.hu.

Az egyik januári nap Hajnalka elment otthonról, és az élettársára hagyta Marcellt. Ekkor a férfi egy kerek felszínű keskeny eszközzel bántalmazta a kisfiú nemi szervét és környékét. A kisfiú nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. A férfi másnap ismét nekiesett Marcellnak, amikor az anyuka elment dolgozni és kettesben maradt vele.

A férfi fejbe és mellkason vágta a kicsit, majd addig ütötte és rázta, amíg a klinikai halál állapotába nem került. T. István Gábor ezt követően segítséget kért az éppen megérkező barátjától, aki értesítette a mentőket. Eközben a nevelőapa megkezdte a gyermek újraélesztését.

A mentősöknek sikerült újraéleszteniük a kisfiút, de az olyan súlyos koponya és agysérüléseket szenvedett, hogy beállt nála az agyhalál, és három nap múlva lekapcsolták a gépről.

A tucatnyi sérülést elszenvedő kisfiú életét akkor sem lehetett volna már megmenteni, ha a brutális bántalmazás után azonnali orvosi ellátásban részesül. T. István Gábor a végig tagadta a bűncselekmények elkövetését, és az utolsó szó jogán is vitatta a bűnösségét. Az ítélet után pedig a védőjével együtt felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210526-dobbenetes-kegyetlenseggel-verte-agyon-keteves-nevelt-fiat-egy-pesterzsebeti-ferfi

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?