nov 20, 2020
11 Views
0 0

Döbbenetes: egy pizzafutár hazugsága miatt kétmillió ember került karanténba

Written by

A karantént azután kellett elrendelni, hogy szerdán 36 új koronavírus-fertőzöttet találtak a területen, s április óta először történt meg, hogy egy beteg helyben kapta el a vírust. Ám, ha egy férfi elárulja, hogy futárként dolgozik egy pizzériában, ez az egész elkerülhető lett volna, de ő azt hazudta, hogy csak enni ment az étterembe – írja a 24.hu.

(A legfrissebb hírek itt)

A kamuzás miatt a szakemberek azt gondolták, a férfi rendkívül rövid idő alatt fertőződött meg, illetve hogy a vírustörzs nagyon agresszív az emberi szervezettel szemben.

Grant Stevens, Dél-Ausztrália rendőrfőnöke elmondta, hogy a férfi ellen nagy valószínűséggel nem lesz feljelentés, ugyanis a hazugságot a törvény nem bünteti, de később elmondta, hogy a körülményeket vizsgálják.

A pénteki tájékoztatás szerint a karantént valószínűleg már szombaton feloldják, ugyanis a mai napon mindössze 3 új esetet találtak az államban. Ausztráliában a járvány kezdete óta 28 ezer fertőzöttet azonosítottak és 900 személy hunyt el a betegség következtében. A vírus terjedését az országban mindeddig magas színvonalon kontrollálták a megfelelő kontaktkutatásokkal és a célzott lezárásokkal.

(Ez is érdekelheti: Ledöntötte a koronavírus a lábáról Gór Nagy Máriát)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
November 20-án lecsap a Black Friday! Ezen a webshopon minden szuper olcsó lesz (x)
Döbbenet: így hat a szmog az egészségünkre! (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/pizzafutar-hazugsag-ket-millio-ember-kerult-karanten-del-ausztralia/x70zhv1

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?