márc 28, 2021
6 Views
0 0

Döbbenetes dologra derült fény: tudtán kívül plasztikázták meg Sharon Stone mellét

Written by

Az 1990-es évek szexszimbólumának tartott hollywoodi színésznő meghökkentő történetről rántotta le a leplet: orvosa a tudta nélkül operálta meg, mert úgy ítélte meg, ezzel növelhetné a csáberejét. A filmsztár, akinek az elsöprő világsikert az Elemi ösztön (1992) című film hozta meg, 2001-ben eredetileg azért feküdt kés alá, hogy a jóindulatú daganatait eltávolíttassa, ám a mellplasztikai beavatkozással nem számolt.

(A legfrissebb hírek itt)

Sharon Stonea műtét előtt is elégedett volt a mellméretével / Fotó: Profimedia

Sharon Stonea műtét előtt is elégedett volt a mellméretével / Fotó: Profimedia

(Ez is érdekelheti: Megkapta a koronavírus elleni védőoltás első dózisát Sharon Stone)

– Amikor a műtét után lekerült rólam a kötés, arra lettem figyelmes, hogy egy teljes kosármérettel nagyobb lett a mellem. Mint kiderült, a sebészem úgy vélte, hogy sokkal jobban néznék ki nagyobb és esztétikusabb kebellel. Azt mondta, a mellnagyobbítást a csípőméretem miatt látta szükségesnek. A beleegyezésem és a tudtom nélkül változtatta meg a testemet – magyarázta a The Times című brit napilapnak adott interjújában Sharon Stone, akiről az elmúlt években több ízben híresztelték, hogy nemegyszer kérte már plasztikai sebész segítségét, hogy megőrizhesse fiatalos vonásait és sugárzó szépségét.

Megrémítenek a plasztikai műtétek, nem is tervezem, hogy valaha kés alá fekszek. Sem a mellemet, sem pedig az arcomat nem akarom átszabatni, természetesen szeretnék megöregedni – vallotta be egy másik interjújában a hollywoodi filmcsillag, aki a bőrének hidratálására esküszik, de 2011-es sztrókja után kezeléseket kapott, hogy bőrét helyreállítsák.

Azt sem tudta,hogy az Elemi ösztön villantós jelenete a filmbe kerül / Fotó: Northfoto

Azt sem tudta,hogy az Elemi ösztön villantós jelenete a filmbe kerül / Fotó: Northfoto

Önéletrajzi könyvében azt is elárulta, becsapással vették rá, hogy az Elemi ösztön legendás villantós jelenetét megcsinálja.

Beperelte a sebészt

Sharon Stone 2004 decemberében egy Beverly Hills-i orvos, dr. Renato Calabria ellen nyújtott be panaszt, miután a plasztikai sebész több magazinnak is nyilatkozott arról, hogy felvarrta a színésznő ráncait. A színésznő rágalmazás és a jó híre megsértéséért követelt kártérítést. A keresetet a bíróság azonban elutasította, ám Stone-nak sikerült megegyeznie az orvossal. Az alkujuk szerint ingyen plasztikázott balesetben arcsérülést szenvedő gyermekeket.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Íme egy márciusi online fesztivál a kényeztetés jegyében (x)
Rajong a különlegességekért? Akár így is megújulhatunk idén tavasszal! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sharon-stone-tudtan-kivul-plasztikaztak-mellet/meg820y

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?