ápr 29, 2021
11 Views
0 0

Döbbenetes állítás: exférje szerint gyilkosság áldozata lett Whitney Houston és a lánya is

Written by

Bár lassan 10 éve, hogy elhunyt Whitney Houston, még mindig sokan furcsállják az énekesnő valóban rejtélyes halálát. Az egyik maga Bobby Brown, Houston exférje, aki nemrég arról beszélt, szerinte őt és közös lányukat is meggyilkolták.

(A legfrissebb hírek itt)

Ezt főleg arra alapozza, hogy mindketten igen rövid időn belül, gyakorlatilag ugyanúgy haltak meg. A díva holttestére 2012 februárjában találtak rá egy hotel vízzel teli fürdőkádjában, arccal lefele; Houston halálát fulladás okozta, amelyben a szakértői vélemény szerint közrejátszottak drogok és a szívproblémája is. Ugyanakkor valóban gyanús, hogy a víz tűzforró volt, ráadásul az énekesnő testén sérüléseket is találtak, így nem is csoda, ha akkoriban idegenkezűségre gyanakodtak a rajongók.

Bobby Brown szerint nem is akárki végzett egykori feleségével: gyanúja szerint fogadott fia, Nick Gordon ölhette, sőt, közös lányukat, Bobbi Kristinát is ő segítette a halálba pár évvel később. Mint ismert, az alig 22 éves fiatalra – szintén kábítószerekkel a szervezetében – egy káddal teli vízben, arccal lefelé találtak rá, történetesen pont a párja, Gordon. Kristina kómába esett, amelyből többé nem ébredt fel.

„Biztos vagyok benne, hogy mindkettejüknek ő a gyilkosa. Ő az egyetlen, aki mindkét esetben a közelben volt, ráadásul egyforma halálról van szó” –- idézte Bobby Brownt a Story magazin. Az énekes szerint a férfi rászoktatta mindkettejüket a drogokra, ráadásul Kristinát bántalmazta is, fogva tartotta, felélve a pénzét. Az indítéka is ez lehetett: az örökségre fájt a foga, ezért végzett az anyával és lányával.

Az, hogy valóban volt-e köze Houstonék halálához Gordonnak, már sosem derül ki, hiszen tavaly a férfi is meghalt heroin-túladagolásban.

„Soha nem bocsátom meg magamnak, hogy nem tudtam legalább a gyermekemet megmenteni ettől a szörnyű sorstól” – mondta Bobby.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/whitney-houston-lanya-gyilkossag-allitas/bem0q3r

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?