jan 14, 2021
8 Views
0 0

Döbbenet: átengedte a vezetést 14 éves gyerekének egy anyuka – Rossz vége lett

Written by

2 perce

Átengedte a vezetést a gyerekének:Nem kellett volna?/Photo:Pexels.com/

Átengedte a vezetést a gyerekének:Nem kellett volna?/Photo:Pexels.com/

Beismerte az az 50 éves nő a bünösségét, aki tavaly nyáron a csopaki utcában a vezetői engedéllyel nem rendelkező 14 éves fiának átengedte a vezetést.

Az eljárás adatai alapján az 50 éves budapesti nő 2020. augusztus 9-én, 10 óra körül egy csopaki utcában átengedte a tulajdonát képező gépkocsi vezetését a 14 éves, korából kifolyólag vezetői engedéllyel nem rendelkező fiának.

(A legfrissebb hírek itt)

Közlekedésük során egy útszakaszra érve az utasként helyet foglaló anya megijedt, hogy egy parkoló autónak ütköznek, illetve szemből is jött egy másik jármű, ezért az utasülésről átnyúlt a vezetői oldalra, és a kormányt jobbra tekerte – írja a police.hu.

A hírtelen mozdulat következtében az autóval az útról letértek, felhajtottak az útpadkára, végül egy tűzcsapnak ütközve álltak meg, személyi sérülés nem történt. Az 50 éves budapesti nőt gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók járművezetés tiltott átengedése vétség és közúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ez is érdekelheti : Háromezer doboz csempészcigivel a csomagtartóban menekültek a rendőrök elől a fiatalok, nem lett jó vége

EXTRA AJÁNLÓ
Alvás helyett inkább a kedvenc sorozata köti le? Így hozható helyre könnyedén a felborult alvásciklus (x)
Érdemes tudni: ez játszódik le egy nő szervezetében a menstruációt megelező napokban! (x)
vezetés veszélyes belföld hírek rendőrség baleset

www.blikk.hu/anyuka-vezetes-atengedte-14-eves-gyerek/e3h8gqy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?