okt 18, 2020
7 Views
0 0

Deutsch Tamás szerint a magyar baloldali EP-képviselők “üzemszerűen” szervezkednek Magyarország ellen

Written by

Deutsch Tamás szerint a magyar baloldali EP-képviselők “üzemszerűen” szervezkednek Magyarország ellen

Deutsch Tamás Fidesz-KDNP-s európai parlamenti (EP-) képviselő szerint a magyarországi baloldal EP-képviselői “láthatóan, bizonyíthatóan üzemszerűen szervezik a Magyarország elleni akciókat Brüsszelben”, és “nem ma kezdték az ipart”.

Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a politikus “új őszödi beszédnek” nevezte azt a hangfelvételt, amelyen Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője “lelkesen bevallja”, hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával, az Európai Bizottság (EB) alelnökével. Ezen az hallható, hogy Donáth Anna célja dezinformációk felhasználásával Magyarország ellen hangolni az EB-t – jelentette ki Deutsch Tamás.

A Fidesz-KDNP-s politikus kiemelte, hogy Donáth Anna semmit sem ismert el a történtekből, hanem lebukott, mint ahogy korábban Gyurcsány Ferenc kormányfő is. Deutsch Tamás szerint azonban a mostani hangfelvétel nem csupán Donáth Annáról szól, mivel a magyarországi baloldal összes EP-képviselője ugyanezt teszi: aktívan a hazája ellen dolgozik.

atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201018-deutsch-tamas-szerint-a-magyar-baloldali-ep-kepviselok-uzemszeruen-szervezkednek-magyarorszag-ellen

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?