jún 11, 2021
4 Views
0 0

Deutsch Tamás: Dobrev áll a magyar kormány elleni büntető akciók hátterében

Written by

Az Európai Parlament mindent akar – idézte Deutsch Tamás Varga Judit igaságügyi minisztert. Közlése szerint az EP egyszerre akar lenni bíró, ügyész, nyomozó hatóság, csak egyik funkció sem az, amit a jogszabályok megengednek egy parlamentnek.

Emlékeztetett,

az Európai Parlament arra is képes volt, hogy amikor 2020 nyarán az uniós állam- és kormányfők megállapodtak abban, hogy miként nézzen ki az EU hétéves keretköltségvetése és megállapodtak a 750 milliárd eurós helyreállítási alapról, akkor hosszú hónapokon keresztül lassították a költségvetésnek és a helyreállítási alapnak az elfogadását, zsarolták az Európai Bizottságot és az Európai Tanácsot, mert ők ragaszkodtak ahhoz, hogy a jogállamisági jogszabály, ez a büntető eszköz el legyen fogadva és bele is kényszerítették ebbe a tanácsot.  

A Fidesz európai parlamenti képviselője képtelenségnek nevezte, hogy valakit büntessenek amiatt, mert eltér a véleménye a mainstream-től.

Az Európai Tanácsban döntés született arról, ha valaki az Európai Bírósághoz fordul, akkor ameddig a testület nem dönt, addig az Európai Bíróság nem fogja alkalmazni a jogszabályt. Deutsch Tamás hozzátette:

a legostobább fenyegetőzéssel ezen akar változtatni az Európai Parlament.

A politikus megjegyezte, Dobrev Klára DK európai parlamenti képviselő azt a feladatot hajtja végre, hogy szervezze az EP baloldali többségének durva beavatkozását a magyar belpolitikába.

Ez a nyílt, szemérmetlen kampánysegítség, beavatkozás a magyar választási kampányügyeibe (…) ami a magyar baloldal javára befolyásolhatja a magyar választások eredményét

– jelentette ki Deutsch Tamás.

Teljes adás:

HírTV

hirtv.hu/magyarorszageloben/deutsch-tamas-dobrev-all-a-magyar-kormany-elleni-bunteto-akciok-hattereben-2523146?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?