máj 1, 2021
5 Views
0 0

Deutsch: a baloldal nemzetközi oltásellenes propagandát folytat

Written by

Deutsch: a baloldal nemzetközi oltásellenes propagandát folytat

A baloldal nemzetközi oltásellenes propagandát folytat – jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője szombati közleményében.

Deutsch Tamás kiemelte: a magyar baloldal a héten Brüsszelben újra szintet lépett az oltásellenes propagandában. Az uniós vakcinaútlevélről szóló EP-vita során az MSZP-s, DK-s, Momentumos és jobbikos EP-képviselők egymásra licitálva azzal ijesztgették a magyarokat, hogy majd nyáron a keleti vakcinával beoltottak a külföldre utazásukkor hátrányba kerülhetnek a más vakcinákkal beoltottakhoz képest. Ócska riogatásról van szó! – szögezte le a politikus, hozzátéve: bármilyen vakcinával oltottak be egy magyart, mindenképpen tud majd nyáron utazni, ha akar. Az EP-képviselő szerint az egésszel az volt a baloldal nyilvánvaló szándéka, hogy ismét elbizonytalanítsák az embereket és így lebeszéljenek az oltakozásról. Nyíltan oltásellenes lépéseik mellett ez egy sunyi oltásellenes manőver volt – mondta.

Ráadásul – mint hozzátette – a magyar baloldal képviselői a napokban lelkesen támogatták azt az EP-javaslatot is, amely a tesztelések kapcsán azt a hamis és veszélyes látszatot kelti, hogy a tesztelés az oltáshoz hasonlóan védettséget jelent. Ez már a baloldal sunyi oltásellenességének netovábbja volt – jegyezte meg a képviselő. Deutsch Tamás hangsúlyozta: a tesztelés a fertőzöttek kiszűrését szolgálja. Semmilyen tesztelés sem jelent védelmet a fertőzéssel szemben, csak a védőoltás, ami viszont életet ment. A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője azt mondta: arra kérnek mindenkit, ne hallgassanak a magyar baloldal most már Brüsszelből is hangoztatott, hol nyílt, hol sunyi oltásellenes kampányára.

Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból! Mindenki vegye fel a védőoltást, mert emberéletekről van szó. Minden beadott védőoltás életet ment. Az oltás nemzeti ügy

– szögezte le Deutsch Tamás.

Forrás: MTI; Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok

pestisracok.hu/deutsch-a-baloldal-nemzetkozi-oltasellenes-propagandat-folytat/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?