okt 15, 2020
7 Views
0 0

Dér Heniék szerint ők jobban megérdemelték a döntőbe jutást, mint Czutor Zoliék

Written by

A veszélyzónából Czutor Zoli és felesége, Zsanett esett ki, ismét. Ugyanis ők már egyszer kiestek a játékból, de lehetőséget kaptak arra, hogy visszatérjenek a villába. Mellettük az a páros ült, akikkel már a kezdetektől fogva sem jöttek ki jól, sokszor konfliktusba is keveredtek egymással.

(A legfrissebb hírek itt)

Bár Heniék teljesítették a legjobban az aznapi feladatot, – ahol 40 méter magasan kellett gerendákon mászniuk és csillagokat gyűjteniük a játékosoknak – így sem tudták elkerülni a párbajt. Czutor Zoliéknak pedig nem sikerült 100%-osan teljesíteniük a feladatot, és így kerültek Heniék mellé.

Miután a műsorvezető, Sebestyén Balázs feltette azt a kérdést Heniéknek, hogy ki érdemelné meg jobban a bent maradás, azt válaszolta, hogy ők. Aztán jött is a szavazás, ahol Máté és Kíra Czutorékra voksolt, míg Jenő és Dóri Heniékre. A szavazategyenlőség miatt az döntött, hogy kinek van több összegyűjtött pénze. Végül 3000 forint döntött Heni és Gergő javára, így Zoli és Zsanett másodszorra is kiestek.

Később Heni azt mondta, hogy sajnálta a kieső párost, de nem érdemelték volna meg, hogy “így” – azaz úgy, hogy már egyszer kiestek és 6 napot nem töltöttek bent a villában – jussanak be a döntőbe.

Ebben leginkább igazat adtak a kommentelők is, de bőven akadtak olyanok is, akik nem örültek annak, ahogyan a verseny top 3 párosa kialakult.

,,Nem szeretem Heniéket, de valahogy mégis így volt igazságos, hogy azok legyenek a döntősök, akik végig küzdötték ezt a versenyt. Szerintem nem volt jó ötlet újra játékba engedni egy kiesőt..”

,,Sajnálom, hogy Zoltánék mentek haza”olvasható a hozzászólások között.

A verseny döntőjében tehát az alábbi 3 páros fog megküzdeni egymással:

A mai nap folyamán fog kiderülni, hogy melyik pár lesz az, aki biztosan bejut a fináléba egyenes ágon, akikkel pedig meg kell küzdeniük a 2020-as Nyerő Párosa címért, azt csak később tudhatjuk meg.

(Kapcsolódó: Itt a top 3 páros: köztük vannak a Nyerő Páros győztesei!)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/nyero-paros-2020-donto-der-heni-czutor-zoli/rxtzp36

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?