máj 31, 2021
8 Views
0 0

Demi Lovato kissé szembement az elveivel

Written by

Demi Lovato azon celebritások közé tartozik, akik a testpozitivitás mellett teszik le a voksukat. Az énekesnő úgy döntött, eleget sanyargatta már magát az évek során, így ma már azt eszi, amit éppen megkíván. Kicsit több, mint egy hónapja azon akadt ki, hogy az ember lánya még fagyasztott joghurtot sem vehet magának anélkül, hogy a bolt ki ne szúrná a szemét egy halom diétás termékkel. Demi követői jelezték, hogy aki például cukorbeteg, igencsak örül a mentes opciónak, de őt nem lehetett meggyőzni arról, hogy ez borzasztó üzenet az evési zavarral küzdők számára.

Ehhez képest az énekesnő a minap egy hatalmas #cukormentes feliratú háttér előtt adott interjút az iHeart Radio Awards díjátadóján fülig érő szájjal – a kezében ugyancsak az üdítőmárka által szponzorált mikrofont szorongatva.

[embedded content]

A jelenet után persze rögtön felháborodott az internet, és többen is megírták a véleményüket az ügy kapcsán, mondván: Demi úgy csinál, mintha a világon nem léteznének cukorbeteg emberek, vagy szimplán olyanok, akiknek valamiért nem tesz jót a cukor, esetleg nem kedvelik annyira az édes dolgokat. Volt, aki személyeskedett is egy kicsit, és úgy fogalmazott:

Be kéne fognia, és inkább a stylistjaira kellene dühösnek lennie.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/05/31/demi-lovato-kisse-szembement-az-elveivel/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Külföld · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?