okt 16, 2020
1 Views
0 0

Defibrillátorokat telepített a Volánbusz négy autóbusz-állomásra

Written by

A Volánbusz Zrt. pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az autóbuszállomásokon több tízezer utas fordul meg naponta. Ha valamelyikük rosszul lesz, a Volánbusz munkatársai azonnal hívják a mentőszolgálatot, mostantól azonban a mentők kiérkezéséig szakszerű segítséget tudnak nyújtani az 1,7 millió forintért beszerzett defibrillátorokkal.

(A legfrissebb hírek itt)

A készülékeket az állomások forgalmi irodájában helyezték el, a használatukra pedig kiképezték a személyzetet.

Közölték azt is, hogy a hirtelen szívhalál évente 20-26 ezer ember életét követeli, ezzel ez az egyik leggyakoribb halálozási ok Magyarországon.

(Ez is érdekelheti: Brutális: felszállt a vonatra, majd szívrohamot kapott és elhunyt egy 60 éves férfi – Ezután még 400 kilométert utazott a végállomásig)

<!– #ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac}

AKÁR FÉLMILLIÓ FORINTOT IS SPÓROLHAT EGY MÁSFÉL MILLIÓS SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖN, HA JÓL VÁLASZT

A THM-plafon ellenére havonta több ezer forintot is spórolhat, ha megfontoltan választ személyi kölcsönt. A Blikk és a Bank360 Személyi Kölcsön Kalkulátorával egyszerűen, mindössze pár kattintással összahasonlíthatja különböző bankok hiteleit. Ha 1 500 000 forintot igényel 72 hónapra, akkor egy kedvező ajánlat kiválasztásával akár félmillió forintot is spórolhat a hitel teljes futamideje alatt. Ezt a hitelkalkulátort használva akár magasabb összegre vagy rövidebb futamidőre is kalkulálhat. Ha meglévő hitelét rendezné egy adósságrendező személyi kölcsönnel,akkor ez a hitelkiváltó kalkulátor segíthet, ha pedig autóvásárláshoz keres kölcsönt, akkor kattintson ide az autóhitel kalkulátorért!

–>

EXTRA AJÁNLÓ

www.blikk.hu/aktualis/belfold/volanbusz-autobuszallomas-defibrillator/nvthmdq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?