jún 9, 2021
9 Views
0 0

David Duchovny kétmilliárd forintot kér a luxusotthonáért

Written by

David Duchovny Instagram-oldalán közölte, hogy számára 2021 az új dolgok éve lesz. Úgy tűnik, ezt tényleg komolyan gondolta: a 60 éves New York-i színész egy új sorozatban fog szerepelni, a Californication főszereplője ráadásul eladja manhattani luxuslakását is, amit 6 millió dollárért vásárolt még 2012-ben.

A Dirt cikke szerint Duchovny 7.5 millió dolláros, átszámítva több mint 2 milliárd forintos irányárral hirdette meg az ingatlant, amelyből bámulatos panoráma nyílik a Central Parkra.

A három hálószobás, három fürdős házat még az 1930-as években építették, ezért bővelkedik közel száz évvel ezelőtti építészeti megoldásokban is.

A világos, tágas nappali fatüzelésű kandallóval, beépített könyvespolcokkal és saját terasszal rendelkezik. Van az ingatlanban egy meglehetősen nagy lakosztály is, ahová egy stílusos kádat is beépítettek, de a másik két hálószobának is saját fürdője van.

Az ingatlannak havi ötezer dolláros karbantartási költsége van, ez hozzáférést biztosít olyan szolgáltatásokhoz, mint a 24 órás porta, a fitneszközpont, a gyermekjátszószoba és a könyvtár.

A házról ide kattintva találsz fotókat.

24.hu/otthon/2021/06/09/david-duchovny-luxusotthon-elado/

Komment írása

Article Tags:
· ·
Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?