okt 15, 2020
9 Views
0 0

Dagad a botrány: egy hallgató számolt be arról, mi folyik az SZFE-n most

Written by

6 perce

SZFE tiltakozás Szarka Gábor internethasználat

Egy hallgató számolt be arról, mi folyik az SZFE-n most / Fotó: Zsolnai Péter

Egy hallgató számolt be arról, mi folyik az SZFE-n most / Fotó: Zsolnai Péter

Blikk-információ Blikk-információ

Újabb lépéssel igyekeznek megtörni az egyetemük szabadságáért tiltakozó diákokat, ezúttal az internethasználatban korlátozzák őket a vezetés részéről a lehető legnagyobb mértékben.

Folytatódik a csata a vezetés és a diákok között, melynek legújabb epizódjaként ezúttal előbbiek tettek lépéseket annak érdekében, hogy az épületet birtokba vevő tanulóknak megnehezítsék a mindennapjaikat. Mint a nemrég útjára induló Telex cikkéből fény derül rá, az épületen belüli kiépített internethasználat vált nehézkessé, melyre a hallgatóknak törekvéseik gördülékeny ügyintézésében lenne szükségük.

(A legfrissebb hírek itt)

“Az a mondás, hogy további rendelkezésig nem mehetünk be, minden ajtaját lezárták. Wifi a Szentkirályi utcai épületben sincs, vezetékes internet pedig csak a nappali órákban, mert este hattól reggel hétig és hétvégén azt is lekapcsolják” – mondta Szurdi Panna, az egyetem egyik hallgatója a portál azon értesüléseit megerősítve, mely szerint az eddig nagy fórumoknak otthont adó Ódry színpadhoz vezető terem ajtaját is bezárták az illetékesek, a kulcsot is elkobozták, és a személyes holmik is ki lettek pakolva.

Felajánlásokat ugyanakkor már kaptak, hogy a helyzet ismét normalizálódjon, és mint a portálnak is megerősítették, törekvéseiket a történtek nem befolyásolják csupán nehezítik, így feladni semmiképp sem fogják a harcot.

(Ez is érdekelheti: Kiderült, ki kapcsoltatta le az SZFE-n az internetet)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Újra a csúcson? Ezzel rukkolt elő a Huawei (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni kozmetikumot? Íme a titok! (x)
SZFE tiltakozás Szarka Gábor internethasználat korlátozás

www.blikk.hu/aktualis/belfold/szfe-tiltakozas-internet-szarka-gabor/5mnw5yq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?