máj 26, 2021
14 Views
0 0

Curtis testvérének gyilkossági ügye: ezen buktak le

Written by

Curtis testvérének gyilkossági ügye: ezen buktak le

A gyilkossággal gyanúsított három férfiról eddig úgy tartották, hogy egy vádalku folytán kerültek képbe, azonban a börtönbüntetését töltő H. Attila ügyvédje cáfolta ezt az állítást.

Az egykori középpályás MTK-s egy sor gazdasági bűncselekményekben vett részt meggyilkolása előtt, ez okozta halálát is. A három gyanúsítottról – H. Lászlóról, Sz. Lajosról, valamint L. Istvánról – sokáig azt gondolták, egy vádalku kerítette kézre őket, azonban H. Attila ügyvédje most másképp nyilatkozott – írja a Life.hu a Blikkre hivatkozva.

“Előre tisztázzuk, hogy védencem nem bosszúvágyból nevezte meg Katzenbach Imre gyilkosait, egyszerűen nem volt más választása” – kezdte az ügyvéd.

“Volt olyan pillanat, amikor úgy nézett ki, hogy egyedül őt gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével, és nem kizárt, hogy élete végéig börtönben marad. Ki az, aki ezt szó nélkül tudomásul vette volna, az igazságról pedig hallgat, mint a sír? Attila kényszerhelyzetben volt, amiben hozott egy észszerű döntést. Jól ismerte Imrét és az elkövetőket is, és egyszerűen elmondta a rendőröknek, amit az ügyről tudott.

A másik fontos sarokpontja a történetnek, hogy ő nem vádalkut kötött, ahogy ez sokszor elhangzott már, egyszerűen annyit kért: az ítélete megállapításakor az együttműködését vegyék figyelembe” – vázolta fel a Blikknek Dr. Asztalos Péter.

H. Attila azt ugyan nem cáfolta, hogy a megbízást ő adta át Katzenbach megöléséről, azonban egy gazdag vállalkozó utasítását közölte, aki szintén letartóztatásban van. H. Attila nem volt jelen a gyilkosságkor, viszont azt követően összeházasodott a férfi özvegyével.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210526-curtis-testverenek-gyilkossagi-ugye-ezen-buktak-le

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?