ápr 8, 2021
10 Views
0 0

Curtis megcsalta várandós párját

Written by

Széki Attila és Kriszti sokáig igazi álompárnak tűntek, még a rapper rajongói is úgy gondolták, ez a kapcsolat lehet az, ami gyökeresen megváltoztatja kedvencük életét, arról nem is beszélve, hogy közös gyermekük is született, akiért mind a ketten teljesen oda vannak.

Kriszti azonban a Story Magazin megkeresésére elárulta, hogy Curtis a kapcsolatuk alatt egy másik életet is élt, erre pedig a párja éppen akkor jött rá, amikor Donival volt terhes.

„Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségéről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét információk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie. Pár hónapig még próbáltam elfogadni az elfogadhatatlant, de végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatunkat a félrelépés, hogy úgy döntöttem, új életet kezdek” – mondta az édesanya, aki ezek után fontosnak tartotta leszögezni, nem Curtis, sokkal inkább ő volt az, aki a történteket követően véget vetett a házasságnak.

(A legfrissebb hírek itt)

„Nem vagyok elhagyott feleség! Persze, nem mintha bármilyen jelentősége lenne, de én döntöttem a válás mellett. Pár héttel ezelőtt a válókeresetet is beadtam, felkerestem egy ügyvédet és már elindítottuk a folyamatot. Bár sosem hittem, hogy ez lesz a vége, álmomban nem gondoltam volna, hogy ide jutunk, mégis olyan, mintha egy rossz szappanoperába csöppentem volna” – magyarázta Kriszti.

(Ez is érdekelheti: „Kész, vége! Ennyi volt!” – Curtis és Barnai Judit most elmondták az igazságot – exkluzív interjú)


EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/szeki-kriszti-varandosan-tudta-meg-hogy-curtis-hutlen-hozza/c8e185x

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?