ápr 8, 2021
3 Views
0 0

Csúnya véget ért egy nő mosolygósan indult lerészegedése a TikTokon

Written by

Az amerikai nő meg akarta örökíteni, milyen jó kis délutáni ivászaton van túl a barátaival, de végére szörnyű lett a mosolya.

Több mint négymilliós nézettséget ért el a közösségi oldalakon egy fiatal amerikai nő videója, amiben azt mutatta be, milyen állapotban volt egy nappali ivászat alatt, és az egész egy kisebb katasztrófával ért véget. A videót kedden tette közzé TikTok-oldalán a @autumncathey6 felhasználónevű nő, de igazán akkor kezdett el terjedni, amikor a Twitterre is felkerült.

A videón látni, ahogy a nő és ismerősei egymás után mondják bele a kamerába, hogy hány pohár mimosa koktélt ittak. A pezsgős italok elfogyasztása eleinte mindenkit, különösen a fiatal nőt nagyon mosolygóssá és jókedvűvé tették.

És bátorságot is öntött beléjük,  különösen a nőbe, aki hét ital elfogyasztása után jó ötletnek gondolta, ha egyik barátja vállára ülve sétálnak egyet. A záró képsorok már azt mutatják, mi lett a vége: a nő egy autóban ül, és már egyáltalán nem olyan jókedvű, ugyanis arca csupa vér, első fogai pedig hiányoznak.

A nő a videó alatti kommentekben elmondta, hogy a fogait az eset után azonnal vissza is tudták tenni a helyükre, és mosolya már újra a régi az egy hónapja történt eset után – írta az Insider című amerikai lap.

24.hu/szorakozas/2021/04/08/tiktok-ivos-video-kitort-fog/

Komment írása

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?