ápr 27, 2021
11 Views
0 0

Csúcsmodellel is visszatér a Honor

Written by

Érdekes helyzetben van a Honor, hiszen míg Huawei alá tartozó márkaként érintettek voltak az amerikai embargóban, így a Google-támogatást is nélkülözniük kellett, tavaly év végén függetlenedtek az anyacégtől, és januárban már arról volt szó, hogy visszakapják a korábbi lehetőségeiket, és tavasszal már GMS-sel szerelt Honor mobilok jöhetnek. Esélyes, hogy a Honor 50-es széria hozza el a mobilos visszatérést, ezt állítólag májusban le is leplezik, és most ennek a mobilcsomagnak a csúcsát, a Honor 50 Pro+ néven várható eszköz információit szivárogtatják Kínából.

Hirdetés

[+]

Ha hihetünk a Master Lu-féle híreknek, a mobil 6,79 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap 1440p+ felbontással, HDR10+ támogatással és 120 Hz-es képfrissítéssel, szoftveres téren pedig a Magic UI 4.0 futhat rajta. A rendszerchip a Snapdragon 888 lesz, ehhez tartozhat 8 GB-nyi LPDDR5 RAM, illetve legalább 128 GB-os UFS 3.1 tároló.


(forrás: GSM Arena) [+]

A hátlapi főkamera 50 megapixeles lehet, az ultraszéles egység 13 megapixelesnek várható, a telefotó optika pedig 8 megapixeles lehet és kétszeres hardveres nagyítást adhat. Ezen kívül várható hátra egy 3D ToF szenzor, előre pedig 32 + 8 megapixeles kombináció. A beépített akkumulátora 4400 mAh-s lehet, a töltési lehetőségek közt 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli opció merül fel, ha a legkomolyabb teljesítményt vesszük alapul. Az árazásról még nincs szó, a Google-támogatásról pedig továbbra sincs hivatalos megerősítés, mindenesetre a Huawei-rajongóknak érdemi mentsvár lehet, ha GMS-csomaggal térne vissza a Honor.

mobilarena.hu/hir/csucsmodellel_is_visszater_a_honor.html

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
mobilarena
banner

Vélemény, hozzászólás?