máj 17, 2021
15 Views
0 0

Csoportos rablás miatt kell felelniük

Written by

Csoportos rablás miatt kell felelniük

A Debreceni Járásbíróság mind a négy fiatal letartóztatását elrendelte – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy hajdúdorogi, egy debreceni és két hencidai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a négyfős fiatalokból álló társaság Debrecenben, a Mata János utcában sétált 2021. május 14-én nem sokkal dél után, amikor megbeszélték, hogy elveszik egy nő táskáját. Követni kezdték a 76 éves asszonyt, majd a társaság egyik tagja, egy 17 éves fiú ellökte, és elvette tőle a táskáját. A nő elesett és súlyos sérüléseket szenvedett. A bűncselekmény után mind a négy fiatal elfutott a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek és adatot gyűjtöttek. A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akik elfogása érdekében hajtóvadászatot indítottak. Az összehangolt intézkedések eredményeként a társaság tagjait még aznap délután előállították.

A négy fiatalt gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2021. május 17-én elrendelt.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2021. május 17.

www.objektivhir.hu/display/hir.php?hirid=57259

Komment írása

Article Categories:
Objektív Hírügynökség
banner

Vélemény, hozzászólás?