márc 29, 2021
1 Views
0 0

Cselgáncs: Most úgy érzem, bárkit meg tudnék verni – Pupp

Written by

Főleg mentálisan erősödött rengeteget elmondása szerint Pupp Réka, aki bronzérmet nyert pénteken a cselgáncsozók tbiliszi Grand Slam-viadalán, amivel megerősítette pozícióját az olimpiai kvalifikációs rangsorban – írja az MTI.


Hirdetés

A paksiak 24 éves versenyzője hétfőn az M4 Sport Sporthíradó című műsorában elmondta, az év eleje óta történt nála egy „váltás fejben”, s ez az elmúlt időszak jó eredményeinek a kulcsa.

„Nem edzem többet, nem lettem jobb dzsúdós, egyszerűen az utóbbi időben elhiszem, hogy meg tudom csinálni. Tavaly mindegyik ellenfelem ellen izgultam, most pedig úgy érzem, bárkit meg tudnék verni” – nyilatkozta Pupp Réka, aki a mostani, illetve a februárban, Tel-Avivban szerzett harmadik helyének köszönhetően szinte biztosan ott lehet a tokiói olimpián.

Az 52 kilogrammos súlycsoportban versenyző Pupp Réka megjegyezte, mostani formája miatt magasabbra fogja tenni maga előtt a lécet az áprilisi Európa-bajnokságon, illetve a júniusi világbajnokságon is. Utóbbi viadalt Budapesten rendezik.

(MTI)

www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/cselgancs-most-ugy-erzem-barkit-meg-tudnek-verni-pupp-reka-2817975

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?