ápr 29, 2021
12 Views
0 0

Cseh Katka eltorzult arccal szidja a fideszeseket: a korrupció ellen vízipisztoly helyett tűzoltó helikopter kell (videó!)

Written by

Cseh Katka eltorzult arccal szidja a fideszeseket: a korrupció ellen vízipisztoly helyett tűzoltó helikopter kell (videó!)

Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője közösségi oldalán osztott meg egy videót arról, hogy szerinte mekkora a korrupció Magyarországon. Hazánkban véleménye szerint rendszerszintű méreteket ölt, ezért fordulhat elő, hogy egy fideszes képviselő és felesége csaknem 60 millió forint uniós forrást költhet saját családi birtokán – fogalmazott.

Cseh Katalin közösségi oldalán azt írja, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) csak az uniós források nagyjából 10 százalékának elköltését tudja ellenőrizni, a maradék 90 százalék ellenőrzése a tagállamokra marad. Hozzátette:

Olyan ez, mintha vízipisztolyunk lenne az erdőtüzek leküzdésére. Eközben azt látjuk, hogy Magyarországon rendszerszintű a korrupció. Ezért fordulhat elő, hogy egy fideszes képviselő és felesége csaknem 60 millió forint uniós forrást költhet saját családi birtokán.

Hozzátette azt is, hogy az Európai Parlamentben elmondott felszólalásásban arról is beszélt, hogy

a magyar parlamentben a Fidesz megszavazta, hogy alapítványokba szervezzék ki a közvagyont, így ezek a pénzek demokratikus felügyelet nélkül maradnak.

Kiemelte:

Hatékonyabb eszközökre van szükségünk a korrupció elleni küzdelemben, vízipisztoly helyett tűzoltó helikopterre.

Forrás és kiemelt kép: Facebook

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} #wpdevar_comment_4 iframe{max-height: 100% !important;}
pestisracok.hu/cseh-katka-eltorzult-arccal-szidja-a-fideszeseket-a-korrupcio-ellen-vizipisztoly-helyett-tuzolto-helikopter-kell-video/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?