jún 10, 2021
11 Views
0 0

Családi dráma Pest megyében: berúgott a kocsmában, hazatolta a biciklit, majd többször is megkéselte a feleségét egy férfi

Written by

Június 7-én egy csurom véres 36 éves nő kért segítséget a szomszédaitól, miután a férje többször hasba és fejbe szúrta. A szomszédok rögtön mentőt és rendőrt hívtak, miközben elkezdék a fiatal nő vérzésének elállítását. A mentők a sértettet szúrt hasi, és vágott fejsérülésekkel, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

(A legfrissebb hírek itt)

A rendőrök a férjet elfogták és két órával később már a kihallgató szobában fagatták. A ház udvarában megtalálták és lefoglalták a 13 centiméter hosszú, kék nyelű kést.

A támadás egy 13 centiméter pengehosszúságú késsel történt/Fotó: Police.hu

A támadás egy 13 centiméter pengehosszúságú késsel történt/Fotó: Police.hu

A férfi a terhére rótt bűncselekményt tagadta, és panaszt tett a gyanúsítással szemben. Az ő emlékei aznappal kapcsolatban, hogy szokás szerint elidőzött a helyi kocsmában ahol – egy olyan nyolc-tíz alkalommal – pálinkát fogyasztott, és hozzá sört kísérőnek. Emellett, mivel még az ivóba menet találkozott egy kedves ismerősével, 6 keserű likőr is lecsúszott a torkán, hogy megünnepeljék a jeles alkalmat – írja a police.hu.

A férfi emlékei ezt követően zavarossá válnak, mivel csak annyira emlékszik, hogy hazafelé tolja a biciklit, majd vért vesznek tőle a kórházban. Saját bevallása szerint azért is áll értetlenül az eset előtt, mivel a feleségével normális kapcsolatot ápol, veszekedés és problémák nélkül.

(Ez is érdekelheti: Éveken át tartott a horror: bestiálisan bántalmazta, majd meg is akarta ölni feleségét az agresszív férfi)

A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az őrizetbe vett férfi ellen, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/keseles-pest-megye-berugott-feleseg/remv8m1

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?