máj 18, 2021
14 Views
0 0

Cristiano Ronaldo távozik a Juventustól? Az autócsodáit már elszállították Torinóból

Written by

Cristiano Ronaldo és a Juventus házassága könnyen lehet, hogy idén nyáron felbomlik. A portugál klasszis esetleges távozása is az egyik fő téma volt. Bár Torinóban is ontja a gólokat, a Juventus idén akár a BL-ről is lemaradhat. Vagy a bajnokságban nem tudja azt kivívni, vagy pedig az UEFA zárja őket ki a Szuperliga indulás miatt.

(A legfrissebb hírek itt)

A portugálnak amúgy se sikerült maradandót alkotni, bár három év alatt Olaszországban is eljutott a száz gólig. Kérőből akad bőven. Korábbi klubjainak mindegyike, így a Sporting, a Manchester United és a Real Madrid is szívesen látná.

Hova megy, az még titok, de sokatmondó az a videófelvétel, ami tegnap este készült. Ezen C. Ronaldo autócsodáit pakolják fel egy trailerre, ami általában egy költözés biztos jele szokott lenni. Állítólag ugyanaz a költöztető cég, amelyik három éve Torinóba is szállította a holmijait.

Ennél sokkal konkrétabb Harry Kane, a Tottenham sztárjának az esete. Ő már kijelntette, ezen a nyáron egészen biztosan távozni akar a londoni klubtól, amely akár 100 millió fontot is kérhet érte. Bár a klubvezetés korábban nem csak a rossz eredmények miatt távolította el José Mourinhót, hanem azért is, hogy sztárjait meg tudja tartani.

Most úgy fest, hogy a legnagyobbat nem fog sikerülni. Kane trófeát akar nyerni, és ez a Spursszel most már évek óta nem megy. A futballista 28 éves, és úgy gondolja, a karrierjébe még belefér egy nagy csapat, ahol végre bajnok lesz. Kérőkből is akad bőven, a Manchester City, a Manchester United és a Chelsea is szívesen látná. De akár együtt is dolgozhat korábbi edzőjével, Mauricio Pocchettinóval a Paris SG-nél. Kane ügyének végére hamarosan pont kerülhet.

www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/labdarugas-cristiano-ronaldo-juventus-atigazolas/yl63b4f

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?