ápr 17, 2021
2 Views
0 0

CNN-igazgató: “Történeteket fabrikáltunk, hogy Trumpot kirakjuk a hivatalából”

Written by

CNN-igazgató: “Történeteket fabrikáltunk, hogy Trumpot kirakjuk a hivatalából”

Egy titokban rögzített felvételen Charlie Chester, műszaki igazgató beismerte, „propagandát” gyártottak Trump eltávolítására a 2020-as elnökválasztás során.

CNN-igazgató: "Történeteket fabrikáltunk, hogy Trumpot kirakjuk a hivatalából"

“Száz százalékig azt fogom mondani, és száz százalékig azt is hiszem, hogy ha nincs a CNN, akkor nem tudom, hogy Trumpot kiszavazták volna-e a Fehér Házból” – idézi a hálózat technikai igazgatóját a Mandiner a kiszivárgott felvételre hivatkozva.

Chester a videóban elmondta azt is, hogy hogyan túlozták el a volt elnök egészségügyi problémáit azzal, hogy orvosi szakértőket hívtak a stúdióba.

„Azt hiszem, (Trump) keze remegett, vagy valami ilyesmi. Baromi sok orvost hívtunk be, hogy mindenki meséljen egy olyan történetet, amely csak spekuláció volt, miszerint ideggyengesége van, agykárosodott, és elveszítette a kontrollt. Alkalmatlan, tudod, így bármire” – dicsekszik el Chester.

Kitért arra is, hogy Bidennel éppen az ellenkezőjét csinálták, a jelenlegi elnökről azt a benyomást akarták kelteni, hogy kitűnő egészségnek örvend.

„Mindig mutattunk felvételeket róla, ahogy (Biden) kocog, hogy egészséges, tudod. És ilyen aviátor beállításokat használtunk, ami olyan, mintha fiatalos öregúrnak festenéd le”

 – reagált beszélgetőpartnere kérdésére.

Egy CNN-hez közeli forrás szerint a technikai igazgatóra a videón hallható nő a Tinder társkeresőn talált rá, és szándékosan vadászta le a felvétel kedvéért, Chester ugyanis profiljában megemlítette, hogy a CNN-nél dolgozik.

[embedded content]

atv.hu

 

Ajánlom

www.atv.hu/kulfold/20210417-cnn-igazgato-torteneteket-fabrikaltunk-hogy-trumpot-kirakjuk-a-hivatalabol

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?