okt 17, 2020
5 Views
0 0

Civil kör: Az ellenzék sokadjára számolja el magát

Written by

„Minden választásnak akkor van vége, amikor az urnákat bezárják és megszámolják a szavazatokat. Rettegnie senkinek nem kell, de a következő választásokat is meg kell nyerni mostantól kezdve legalább 2030-ig és minden egyes választás kőkemény lesz”

– mondta Ferencz Orsolya, űrkutató.

„Az a performansz, amit a választások utáni éjszaka Jakab Péter előadott, hogy a tisztítóvihar majd 1,5 év múlva le fog sújtani a kormányoldalra és a Fidesznek a hívei, kiszolgálói retteghetnek… Olybá tűnt, mintha megbolondult volna minden jelentősebb ellenzéki hangadó. (…) Hirtelen mintha kiszakadt volna valami az ellenzékből és ez az eredmény mintha egyre inkább megmutatná a valódi arcukat, hogy mi is az, ami a belsőjükben feszül”

– fogalmazott Trombitás Kristóf, publicista.

„Két tétet adtak, az egyik, hogy működik-e az ellenzéki összefogás. Számukra ez volt a legfontosabb, hogy demonstrálni tudják, hogy az a stratégia, amivel 2022-ben indulni fognak, az működik. A másik pedig, amit a zászlójukra tűztek, hogy lebontják a kétharmadot. (…) Ők tényleg azt hitték, hogy megfogják nyerni ezt a választó kerületet”

– vélekedett Lánczi Tamás, politológus.

„Én azt látom, hogy ez az ellenzék mindig kísérletezik azzal, hogy kiszámolják jó előre, hogy mi fog történni. A 2018-as választásoknál volt az a mondás, ha magas a részvétel, akkor a Fidesz az veszíteni fog… (…) Megint elszámolták magukat egy picit”

– jelentette ki Megadja Gábor, eszmetörténész.

Teljes adás:

HírTV

hirtv.hu/ciliv_kor/civil-kor-az-ellenzek-sokadjara-szamolja-el-magat-2510098?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?