ápr 8, 2021
2 Views
0 0

Bundesliga: a Hertha megtalálta Petry utódját az idény végéig

Written by

Mint ismert, a Petry Zsoltot kedden menesztő Hertha BSC Király Gábort szerette volna kinevezni az első csapat új kapusedzőjének, ám a magyar válogatott korábbi játékosa nemet mondott a megkeresésre. A fővárosi egyesület végül csütörtökön bejelentette, hogy az idény végéig Ilja Hofstädt tölti majd be ezt a posztot.


Hirdetés

A Hertha BSC korábban felvette a kapcsolatot Király Gáborral, aki a kedden menesztett Petry Zsolt utódjaként a német élvonalbeli együttes új kapusedzője lehetett volna, ám a játéktól két éve visszavonult kapus nemet mondott a megkeresésre.

„Való igaz, megkerestek Berlinből, a Hertha felvette velem a kapcsolatot. Megtisztelő, hogy újra felvetődött a nevem a klubnál, de jelen helyzetben sajnos nem mondhattam igent a felkérésre. Napi szinten rengeteg a teendőm a Király Sportegyesülettel és a sportlétesítménnyel, most nem tudtam volna ezt magam mögött hagyni” – árulta el a korábbi magyar válogatott kapus a Nemzeti Sportnak. 

Csütörtökön a berlini klub végül bejelentette, hogy a 2020–2021-es idény végéig Ilja Hofstädt lesz a felnőttegyüttes kapusedzője, aki ez idáig az U19-es csapatnál töltötte be ugyanezt a posztot.

www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-a-hertha-megtalalta-petry-zsolt-utodjat-az-ideny-vegeig-2819697

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?