ápr 7, 2021
5 Views
0 0

Budai Gyula szerint Czeglédy ismét lebukott

Written by

Budai Gyula szerint Czeglédy ismét lebukott

Zalaszentgrót város önkormányzatának DK-s polgármestere, Baracskai József a képviselő-testület háta mögött kötött megbízási szerződést Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával 2020. július 16-án – minderről Budai Gyula országgyűlési képviselő írt közösségi oldalán.

A képviselő – testület háta mögött kötött megbízási szerződést Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával Zalaszentgrót DK-s polgármestere 2020. július 16-án –  hívta fel a figyelmet Budai Gyula országgyűlési képviselő. A politikus úgy fogalmazott:

Tekintettel arra, hogy 2020. július 16-án már nem volt hatályban a rendkívüli jogrend, így a Czeglédy Csaba Ügyvédi Irodájával kötendő megbízási szerződés vonatkozásában a zalaszentgróti képviselő testületnek kellett volna dönteni. Budai Gyula szerint felvetődik a kérdés, hogy miért kerülte meg Baracskai József DK-s polgármester a képviselőtestületet és hogy milyen ügy húzódik meg a megbízási szerződés hátterében.

A Fidesz parlamenti képviselőjének videóposztjában kérdésként felmerül, hogy vajon miért kerülte meg Baracskai József DK-s polgármester a képviselőtestületet és hogy milyen ingatlan panama húzódik a megbízási szerződés hátterében?

Forrás: Facebook

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;}
pestisracok.hu/budai-gyula-szerint-czegledy-ismet-lebukott/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?