okt 18, 2020
10 Views
0 0

Budafok: kis pénz, nagy foci

Written by

Hatodik bajnokiján, a Diósgyőr elleni hazai meccsen harmadik győzelmét (2-1) aratta, jelezve, az élvonalban kíván maradni.

(A legfrissebb hírek itt)

A Budafok a mezőny egyik legkisebb költségvetésű csapata, s 3,8 millió eurós (1,4 milliárd Ft-os) keretértéke is a legalacsonyabb az NB I-ben. Ezeket a különbségeket azonban a pályán eddig remekül tüntette el az együttes. Ennek persze a vezetőedző Csizmadia Csaba (35) örül a legjobban, nem lepte meg csapata jó szereplése, de szerinte nem szabad ábrándozni, sok van még hátra a szezonból.

Ihrig-Farkas (fehérben) szerezte a Budafok második gólját /Fotó: Facebook

Ihrig-Farkas (fehérben) szerezte a Budafok második gólját /Fotó: Facebook

– Messzemenő következtetéseket nem szeretnék levonni, bár az igaz, hogy jó most ránézni a tabellára. Számomra a legfontosabb, hogy meccsről meccsre fejlődjünk, s ezt látom a csapaton. A bajnoki helyezésétől függetlenül a célunk nem változik, a bennmaradásért dolgozunk – mondta lapunknak az újonc trénere.

Ő sem tagadja, hogy ugyan a tabella első felében találhatóak, anyagiak szempontjából nem oda tartoznak, de a meccsek a gyepen dőlnek el.

– Az NB II-ben sem tartoztunk a tehetősebb klubok közé, tisztában vagyunk a lehetőségeinkkel, ebből kell kihoznunk a maximumot. Én mindig a munkában hittem, és az a tapasztalatom, hogy a befektetett erőfeszítések megtérülnek – vélekedett.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ezek az izgalmas alkalmazások várnak az AppGalleryben (x)
9 gyakori kérdés a hitelkártyáról: ezeket is érdemes tudni az igénylése előtt (x)

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/budafoki-focicsapat-alacsony-koltsegvetessel-sikeresek/0pxfqcs

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?