máj 31, 2021
1 Views
0 0

Brutálisan fejbe lőtték a magyar játékvezető kutyáját

Written by

Brutálisan fejbe lőtték a magyar játékvezető kutyáját

Arany Tamás sejti, ki állhat a történtek hátterében, és azt mondta: minden követ megmozgatok, hogy a tettes megkapja a méltó büntetését.

Brutálisan fejbe lőtték Arany Tamás kutyáját – számolt be a Blikk. A magyar játékvezető és kislánya május 18-án vitte el sétálni Folti és Csöpi nevű kutyáikat, akiket kilenc évvel ezelőtt fogadtak örökbe. „Mivel senki nem volt a közelünkben, ezért levettük a pórázukat, de egy macskát meglátva elrohantak. Sajnos annyira eltűntek, hogy nélkülük kellett hazamennünk” – idézte fel a lapnak Arany.

Csöpi egy nappal később „félholtan ténfergett haza”. „Megverték szegényt, az egész testét sebek borították, alig állt a lábán. Látszott, hogy ember bántalmazhatta, hiszen még tőlünk, a gazdáitól is félt, s remegett. Orvoshoz vittük, hogy életben maradjon” – mesélte a játékvezető.

A másik kutya azonban nem került elő, ezért Facebookon is megosztották az eltűnés hírét. Végül a család egyik ismerőse jelezte, hogy kutyasétáltatás közben vélhetően belebotlott Folti tetemébe. Akkor még csak az látszott, hogy az állat fejét összeverték, később azonban bebizonyosodott az is, hogy fejbe lőtték.

„Közvetlen közelről végezték ki Foltit, a másfél éves kislányom kedvencét nyírták ki hidegvérrel. Virág egyelőre csak annyit tud felfogni, hogy már csak egy kutyát tud sétáltatni, de engem nagyon megviselt és érzékenyen érintett. Egy zárt telken éltek velünk együtt, soha senkit nem bántottak. Feljelentést tettem, és minden követ megmozgatok, hogy a tettes megkapja a méltó büntetését” – zárta történetét Arany, aki egyébként sejti, ki állhat a történtek hátterében.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210531-horror-brutalisan-fejbe-lottek-a-magyar-jatekvezeto-kutyajat

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?