ápr 27, 2021
1 Views
0 0

Brutális támadás: rágyújtottak egy lakókocsit három emberre Debrecenben – videó

Written by

19 perce

/Fotó:Northfoto

/Fotó:Northfoto

A gyanúsítottaknak különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlet elkövetésének gyanúja miatt kell felelniük. A hajdú-bihari rendőrök kezdeményezték, a Debreceni Járásbíróság pedig elrendelte a két férfi letartóztatását.

A bejelentés 2021. április 24-én este érkezett egy lángoló lakókocsiról Debrecenben, a Benedek Mihály utcában, írja a police.hu. A helyszíni szemle és a szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a tüzet szándékos gyújtogatás okozta. Mint kiderült, a lakókocsiban egy férfi és egy nő tartózkodott, amikor három ismerősük meglátogatta őket. Italozni kezdtek, azonban a vendégek közül a 36 éves T. Tamás és a 37 éves G. József egy régi sérelmüket számon kérték a vendéglátójukon, a 44 éves férfin.

(A legfrissebb hírek itt)

A vita egészen addig fajult, hogy a két férfi brutálisan megverte a sértettet, majd a magatehetetlenül fekvő áldozatukra, valamint a velük együtt érkező barátjukra és az 58 éves nőre gyújtották a lakókocsit. A sértettet az időközben hazaérkező lakótársa húzta ki a lángoló trélerből, majd kisegítette a még bennmaradt két bajbajutottat is. Az orvosi vélemények alapján a 44 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

Betöltés…

A debreceni rendőrök azonnal a feltételezett elkövetők keresésbe kezdtek, akiket még aznap beazonosítottak és elfogtak. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten részletes beismerő vallomást tettek.

A Hajdú-Bihari Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette bűnügyi őrizetbe a két debreceni lakost. Letartóztatásukat 2021. április 27-én rendelte el a Debreceni Járásbíróság.

(Kapcsolódó: Magára és társára gyújtotta a zárkát egy rab a Budapesti Fegyház és Börtönben: ez vár rá)

EXTRA AJÁNLÓ
Lépésről lépésre: íme, egy egyedi ajándék anyák napjára! (x)
Egy vitamin a szép hajért, bőrért és körmökért: így hat ránk a biotin (x)
lakókocsi gyújtogatás megverte Debrecen emberölési kísérlet

www.blikk.hu/aktualis/krimi/debrecen-langolo-lakokocsi-vita/dlpsytq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?