jan 14, 2021
7 Views
0 0

Brutális őszinteséggel vallott túladagolásáról Demi Lovato

Written by

Először beszél megdöbbentő részletességgel túladagolásáról Demi Lovato. Mint azt a Blikk is megírta, az énekes-színésznő 2018 júliusában heroinnal adagolta túl magát, életét annak köszönheti, hogy időben rátaláltak és kórházba siettek vele. Az egykori Disney-sztár ezután saját akaratából töltött hosszú időt töltött elvonón, úgy tudni, a házat is eladta, ahol kis híján életét vesztette.

(A legfrissebb hírek itt)

Úgy tűnik, a túladagolás óta elég idő telt el ahhoz, hogy az énekesnő feldolgozhassa a történteket, s őszintén beszélhessen arról, mi vezetett ahhoz, hogy újra a szerekhez nyúlt. Legújabb dokumentumfilme, mely a Demi Lovato: Dancing with the Devil (Ördögi tánc) címet kapta, várhatóan március végén jelenik meg, a legnépszerűbb videómegosztó portálon, a YouTube-on ingyenesen megtekinthető lesz – írja a Female First.

“Annyi minden van, amit el akartam mondani, de fogalmam sem volt arról, hogyan közölhetném mindezt megfelelően. Az új dokumentumfilmem márciusban jelenik meg, amelyben mindent elmesélek. Hálás vagyok a családomnak, a barátaimnak és a rajongóimnak is, hogy az elmúlt években – ahogy tanultam és cseperedtem – mindvégig mellettem álltak. Izgatottan várom, hogy megoszthassam veletek ezt a történetet, amit két éven át tartottam magamban” – írta a közösségi oldalán a fiatal tehetség, aki a haját nemrégiben szokatlanul rövidre nyíratta.

“Két éve már, hogy életem legsötétebb pontjához érkeztem, de most már készen állok arra, hogy beszéljek erről. Először fogjátok látni – mégpedig a saját szemszögemből – mennyi minden hátráltatott a gyógyulás útján, s hogy mennyit szenvedtem” – tette hozzá.

Nem ez lesz az első dokumentumfilm, melyet az énekesnő kiadott: 2017-ben a Simply Complicated (Egyszerűen bonyolult), 2012-ben pedig a Stay Strong (Maradj erős) című filmek jelentek meg. És nem is a drogproblémája az első, amiről Lovato őszintén mert beszélni: korábban az alkohollal is meggyűlt a baja, és éveken át evésszavarral – bulimiával és anorexiával – küzdött, mely néha még most is kísérti őt.

EXTRA AJÁNLÓ
Menstruáció előtt minden nehezebben megy? Érdemes utána járni, mert lehet, hogy PMS-e van! (x)
2020 az internet éve volt - ez mind átkerült az online térbe! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/demi-lovato-drog-tuladagolas-dokumentumfilm-youtube/cvhxrpv

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?