máj 12, 2021
25 Views
0 0

Brutális gyilkosság Görögországban, a kormány egy vagyont kínál annak, aki segít megtalálni a tetteseket

Written by

300 ezer eurót, vagyis több mint százmillió forintot kínál a görög kormány annak, aki segít kézre keríteni egy brutális gyilkosság elkövetőit, írja a Guardian.

Az áldozat a 20 éves, Nagy-Britanniából származó, de kamaszkora óta Görögországban élő Caroline Crouch, akit fegyveres betörők fojtottak meg athéni házában, 11 hónapos kisbabája szeme láttára. Görög férjét eközben a székhez kötözték. A család kutyáját is megölték, és a korlátra akasztották.

A közrendért felelős miniszter azt mondta, mélyen megrázta a bűncselekmény, ahogy az egész görög társadalom sincs hozzászokva az ilyesmihez. A gyanú szerint az elkövetők egy órán át kínozhatták Crouchot, hogy kiszedjék belőle, hol tartják a pénzüket és ékszereiket. 15 ezer euró készpénzzel távozhattak, amit egy társasjátékba rejtettek.

Egy görög rendőrségi autóFotó: KOSTIS NTANTAMIS/Sputnik via AFP

Végül a férjnek sikerült kiszabadulnia, ő értesítette a rendőrséget. Elmondása szerint három betörő hatolt be a házba hajnali fél öt körül, negyedik társuk odakint őrködött. Azonnal elárulta nekik, hol a pénz, amit azért tartottak a lakásban, mert a korábban vásárolt telkük felújítására tették félre.

A nyomozók most elsősorban biztonsági kamerák felvételei alapján próbálják beazonosítani a tetteseket, abban a hiszemben, hogy a megelőző napokban is követhették a családot.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a
járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a
nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz
a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy
áll a járvány Magyarországon és a világban.

A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból,
infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette
a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk,
hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik
egészségét is.

444.hu/2021/05/12/brutalis-gyilkossag-gorogorszagban-a-kormany-egy-vagyont-kinal-annak-aki-segit-megtalalni-a-tetteseket

Komment írása

Article Categories:
444 · Külföld
banner

Vélemény, hozzászólás?