márc 31, 2021
5 Views
0 0

Botrányos! Minden ok nélkül bántott egy szerencsétlen macskát néhány szabolcsi fiatal – videó

Written by

A magyarallatvedelem.hu számolt be arról az esetről, hogy pár fiatal azzal szórakozott, hogy egy védtelen macskát dobált, ezt pedig videóra is vették.

(A legfrissebb hírek itt)

Az állatvédők oldalán megtekinthető felvételen a kamera mögül valaki azt tanácsolja, hogy barátja tegye fel a cicát a palánkra, ő ehelyett azonban, mintha csak egy labda lenne az állat, méterekre dobja, majd a videó hangos nevetések közepette véget ér.

A felvételen egyébként az “állatvédő vagyok” felirat is látható, amit egyébként maga a készítő rakott fel az internetre. Az ügyben feljelentés is történt a rendőrségen.

(Ez is érdekelheti: Brutális állatkínzás Kecskeméten: elmondhatatlan borzalmakat művelt szerencsétlen kutyával egy férfi)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/allatkinzas-cica-hajitas-feljelentes-szabolcs/mfjjtsy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?