márc 31, 2021
8 Views
0 0

Boros Csabának nehéz döntést kellett meghoznia fia jövőjéről: Ákos speciális intézetbe került

Written by

– Ott olyan életet élhet, amelyben jól érzi magát, amelyet szeret, ahol a barátaival bandázhat. Ákos sosem lesz képes teljesen egyedül élni, de ebben az otthonban megkap minden segítséget, és azért legyünk őszinték, mi is nyugodtabbak vagyunk így. Persze, amikor a járvány miatt felmerült, hogy akár hónapokig nem látogathatjuk, azonnal hazahoztuk, mert azt sem ő, sem mi nem bírtuk volna ki, hiszen imádjuk egymást – árulta el a zenész, aki mindig is nyíltan beszélt azokról a nehézségekről, amelyekkel szembesülniük kellett.

(A legfrissebb hírek itt)

– Emlékszem, egyévesek voltak az ikrek, amikor gyermekorvost váltottunk, és az új doki a kórházi zárójelentés alapján szinte megdöbbent, hogy miért nincs még a Dévény Anna Alapítványnál fejlesztésen Ákos. Ha hamarabb elkezdenek vele foglalkozni, akkor lehet, hogy több mindent tudna, igaz, így is hatalmas puzzlebajnok, s bármilyen trükkre képes, ha gyümölcshöz akar jutni – lágyult el Boros Csaba hangja, aki persze, nem akarja rózsaszínűre festeni a sérült fiával való életet, ő maga is nagy lelki harcokat vívott az elején.

– Igen, bennem is felmerült, hogy miért velünk történik ez, de aztán rá kellett jönnünk, hogy ő nem egy átok, hanem inkább áldás. Persze, amikor itthon van, akkor zárni kell a szekrényeket, mert különben átrendezi őket, de azt a szobát sem szabad nyitva hagyni, ahol a hangszerek vannak. Az édességért, a csokiért is nagy harcok folynak, de közben nagyon büszke vagyok rá, hogy érti, mi folyik most a világban, hogy bármennyire utálja a maszkot, hordja, és ha koncertfelvételek nézéséből lehetne pénzt keresni, már nagyon gazdag lenne – nevetett a zenész, aki személy szerint ugyan nem találkozott még olyan emberrel, aki bántotta volna a fiát a fogyatékossága miatt, úgy gondolja, még mindig van mit tanulnunk elfogadás terén.

(Ez is érdekelheti: Tovább gyűrűzik az ügy: megszólalt Boros Lajos Abaházi Csaba botrányos kirúgásáról)

Támogatja az autistákat

Ugyan Boros Csaba fia nem autista, a zenész szívesen vett részt abban a dalban, amely az autizmus világnapjára készült és amely szeretné felhívni arra a figyelmet, hogy egy fogyatékkal élő diagnózisa nem jelenti a világ végét. – A Tulipános kert című dal, amelyet Z. Kis Zalán, a Pokolgép gitárosa és egyben egy autista kisfiú édesapja írt, arról szól, hogy ugyan nem mindig történik minden a terv szerint, de ez nem jelenti azt, hogy ami bekövetkezett, az rossz – árulta el Boros.

EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/boros-csaba-fogyatekkal-elo-fia-donte-jovo-specialis-intezet/y9r8f18

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?