ápr 5, 2021
5 Views
0 0

Boldogkői: Ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban

Written by

Boldogkői: Ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban

A molekuláris biológus szerint átoltottság tekintetében egyre jobban állunk világviszonylatban, ami hamarosan jótékony hatással lesz a ma még kedvezőtlen egészségügyi statisztikákra is, de két problémát még meg kellene oldanunk.

Boldogkői Zsolt Facebook-bejegyzésében azt írja: le kell törni az oltásellenességet, mert különben hamarosan nem tudjuk érdemben tovább növelni az átoltottságot – szúrta ki az Infostart.

A szakember türelmet javasol az iskolanyitással kapcsolatban, azt írja, ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban. Szerinte már csak azért sem mert a gyermekeket még nem lehet oltani, a tanárok oltása pedig nem fog elegendő immunitást produkálni addigra. Továbbá, a brit variáns veszélyes a kicsikre, ráadásul, ők haza fogják vinni a vírust a családba – teszi hozzá.

Boldogkői hangsúlyozza: hatásos motivációs rendszert kellene kidolgozni az oltakozási hajlandóság kialakítására, melynek fő eszközeként az oltásigazolványnak igen erős jogosítványokat kellene adni. A vírusszkeptikus és oltásellenes vezérekre pedig alkalmazni kellene a hatályos jogszabályokat. Úgy érzékelem, hogy az ellenzék is stratégiát váltott és nem agitál már túlságosan a keleti vakcinák ellen – írja.

Átoltottság tekintetében egyre jobban állunk világviszonylatban, ami hamarosan jótékony hatással lesz a ma még…

Közzétette: Zsolt Boldogkői – 2021. április 3., szombat

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210405-boldogkoi-ne-nyissuk-meg-az-iskolakat-aprilisban

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?