ápr 28, 2021
3 Views
0 0

Boksz: Mayweather június 6-án tér vissza – a vlogger ellen…

Written by

A 44 éves, négy éve nem aktív, korábbi ökölvívó világbajnok, Floyd Mayweather (50–0, 27 KO/TKO) hivatalosan is bejelentette, hogy június 6-án visszatér a ringbe, igaz nem egy bokszoló, hanem a szintén amerikai videóblogger, Logan Paul ellen.


Hirdetés

„Aláírtuk a történelmi eseményről szóló megegyezést” – posztolta az ötven meccs után is veretlen, a visszavonulását már többször bejelentő, négy éve nem bokszoló, korábbi váltósúlyú világbajnok, Floyd Mayweather.  Ellenfele a videóblogger Logan Paul lesz, akivel eredetileg februárban csapott volna össze, de az a mérkőzést határozatlan időre elhalasztották.

A mostani bejelentés szerint a felek május 6-án, Miamiban, a Hard Rock Stadionban mérkőznek meg. A részéletek, hogy hány menetes lesz a mérkőzés, milyen méretű kesztyűkkel, milyen szabályrendszerben küzdenek a felek még nem ismertek – ezekről hamarosan tájékoztatást adnak a szervezők, a Mayweather Promotions, a Fanmio és a Showtime.

Mayweather ökölvívó-mérkőzésen legutóbb 2017-ben, az egyébként ketrecharcos Conor McGregor ellen lépett szorítóba és győzött TKO-val a 10. menetben.

A videóblogjaival híressé vált, eredetileg színész, rendező, 26 éves Logan Paul két bokszmeccsen van túl, a brit youtuber KSI ellen, akivel először döntetlenre végzett, a második meccsükön viszont kikapott.

www.nemzetisport.hu/okolvivas/boksz-mayweather-junius-6-an-ter-vissza-a-vlogger-ellen-2823289

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?