okt 18, 2020
6 Views
0 0

Bizonytalan helyzetbe kerültek a pécsi árusok a vásárcsarnok bezárása miatt

Written by

Forrnak az indulatok a pécsi vásárcsarnoknál kialakult helyzet miatt.

A jelenlegi bérlőknek a korábbi, fideszes városvezetés azt mondta, amikor az új vásárcsarnok megépül, akkor kell költözniük. A balliberális városvezetés azonban ezen a héten közölte az árusokkal: előbb kell menniük, méghozzá egy átmeneti helyre. Azt azonban még nem tudták megmondani, hova.

Az biztos, hogy a jövő nyáron költözni kell és egy évig biztosan máshol kell árulniuk a termelőknek. A helyi ellenzék szerint az sem biztos, az új csarnokban kapnak majd helyet.

A Fidesz helyi frakcióvezetője szerint a liciteljárás – amit a balliberális városvezetés erőltetne – nem biztos, hogy jó megoldás az új helyek kiosztására, hiszen így azok a helyi őstermelők szorulhatnak ki az újonnan épült vásárcsarnokból, akik a régiben árusíthattak.

Az új vásárcsarnok építését 2022 év végéig kell befejezni. A mostani városvezetés azt ígérte, hogy újra asztalhoz ülnek a termelőkkel.

Hír TV

hirtv.hu/ahirtvhirei/bizonytalan-helyzetbe-kerultek-a-pecsi-arusok-a-vasarcsarnok-bezarasa-miatt-2510172?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?