ápr 9, 2021
9 Views
0 0

Bilincs kattant a jászladányi fiatalok csuklóján

Written by

A feltételezett elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki a jászsági rendőrök.

A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást, mert ismeretlen tettes belerúgott a jászladányi buszmegálló oldalába és deszkákat, takaróléceket szakított ki 2021. április 6-án, a déli órákban. Bejelentés érkezett továbbá a rendőrségre egy szolnoki lakostól, mert ismeretlen tettes betörte a Jászladányban parkoló autója hátsó ablakát 2021. április 7-én 5 óra körül, és az utastérből egy sporttáskát emelt ki, amiben szendvicssütő és ruhaneműk voltak. Hamarosan ismét bejelentés futott be a rendőrségre Jászladányból, mert 2021. április 7-én 5 óra és 6 óra között egy ismeretlen személy bement egy helyi családi házba, ahonnan mobiltelefont tulajdonított el.

A jászladányi körzeti megbízottak a garázdaság bűncselekményben rendelkezésre álló kamerafelvételeket elemezték, ami során megállapították, hogy az elkövetett jogsértésnek egy helyi fiatal a feltételezett elkövetője. A két lopási cselekményben folytatott adatgyűjtés szintén a fiatal férfi bűnösségére utalt. A rendőrök előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves jogsértőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt elmondta, hogy amikor kivette az autóból a sporttáskát, útközben minden kiszóródott belőle, ezért a táskát eldobta. A nyomozók kutatás során megtalálták az autóból eltulajdonított értékeket, azokat lefoglalták, és a tulajdonosnak visszaadták.

Az egyenruhások megállapították, hogy a terheltnek társa is volt a gépkocsiból történő lopásban. A nyomozók a 27 éves helyi lakost elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás és egyrendbeli garázdaság vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/bilincs-kattant-a-jaszladanyi-fiatalok-csuklojan

Komment írása

Article Categories:
police.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?